Derya sonuçtan hiç memnun değil

Schafer'Dan Aldığım Elektrikli Süpürge Makinesi Bozuk

Schafer'Dan Aldığım Elektrikli Süpürge Makinesi Bozuk
14 Mart 2023 12:13

21.02.2023 de Trendyol'dan 1864816221 sipariş numaralı Schafer elektrikli süpürge makinesi aldım. Makineyi alalı daha 1 ay olmadı bozuldu çalışmıyor. Servislerini arıyorum firmanın lokasyon değişikliğinden dolayı hizmet veremeyeceklerini söylüyorlar. Ben şimdi aylarca makinesiz napacağım temizliğimi nasıl yapacağım. Toplamda 3 kere bile kullanmadım makineyi. Bu firmadan şikayetçiyim bayram önü temizliğim her şeyim kaldı. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Muhatap bulamıyorum herkes bir numara verip birbirine paslıyor. Tüketici haklar mahkemesi'ne kadar şikayet edeceğim.!

14 Mart 2023 13:52 (Şikayetten 1 saat sonra)
14 Mart 2023 15:05

Lütfen mağduriyetim giderilirse çok sevinirim. Benim hem diyaliz hastası hem de kronik akciğer solunum sıkıntısı olan çok küçük bir çocuğum var. Bu yüzden sürekli toz alma zorunluluğum var. Başka makine alacak ekonomiye de sahip değilim. Süreç uzamadan Yardımcı olursanız sevinirim

Iklim
Iklim

Aynı ay içinde Trendyol'dan aldığım aynı ürün üç kullanımdan sonra çalışmıyor hiç ses yok elektrik gelmiyor aynı sorunla karşı karşıya kaldık size bir çözüm sağlandı mı

Derya

Maalesef geri dönüş yapılmadı. Ben tekrar çalıştırmayı denedim. Açma kapama tuşundaki güç düğmesini maksimuma getirince çalışıyor ama çekim gücünü düşürünce çalışmıyor.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresi Devam Eden Süpürgeye Ücretli Onarım Talebi

02 Ekim 2025 12:29