18 Ağustos 2024 12:34

18.08.2024 tarihinde samsung.com'dan Samsung A25 almak için girdim. Tercih etme sebebim doğum günüme özel %10 indirim kodu. İlk olarak hediye kulaklık kısmında sayfa hata verdi. Sonra ödeme kısmında Mastercard sisteminde şu an hata var diye uyarı verdi. Bir iki kart denedim, yine aynı uyarıyı verince havaleyi seçtim. Tabii orada IBAN'ı aldım ama referans kısmına yazmam gereken kodu almadığım için şu an oluşan siparişimin ödemesini yapamıyorum. Sipariş numaram: TR240818-77022032_240817222139349

Tekrar sipariş vermek istediğimde o ürün için sepete ekletmedi, sepette olmamasına rağmen 'bu üründen 1 adet sepete ekleyebilirsiniz' hatası verdi. Müşteri hizmetlerini az önce 11:05'te arayarak durumu belirttim ama çözüm üretmediler. Sadece kayıt oluşturup bekleyin, olumlu olursa ararlar, aramazlarsa olumsuzdur diye saçma bir şeyler söylediler. Ve ürün stok kalmadığı için tekrar satın alamıyorum, yoksa tekrar alıp hiç uğraşmadan bu konuyu kapatmak istiyorum. Teknik ekip görüp iptal edeceğini düşündüğüm için buraya kayıt açıyorum ki kendimi güvenceye almak istiyorum. Tarafımda ekran görüntüleri var, eğer çözüm üretilmezse tüketici hakem heyetine gereken başvuruları yapacağım.

18 Ağustos 2024 17:29
samsungcom-odeme-ve-havale-sorunu-1.jpg

18.08.2024 şu an hala yanıltıcı bir şekilde Google üzerinden aratınca malum site öneri olarak çıkıyor ama stok yok fiyat yok yanıltıyorlar

Ali sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2024 22:15

02 Ağustos 2023 15:36
Seyhan sonuçtan memnun değil

Seyhan
04 Ocak 2024 07:31
Samsung S-Wallet Müşteri Memnuniyeti Ve Sistemdeki Hata
Berrin sonuçtan hiç memnun değil

Berrin
20 Kasım 2024 10:14
Samsung Teknik Servis Ve İletişim Sorunları
Abdulvahap sonuçtan hiç memnun değil

Abdulvahap
15 Kasım 2024 13:47