Samsung Yetkili Servisi Hizmet Vermeyip Para İstiyor!

22 Şubat 2023 19:38

21.04.2021 tarihinde satın almış olduğum Samsung marka : wd10n644r2w/ah model çamaşır makinem son 1 aydır yıkama esnasında ekranda sud şeklinde bir arıza uyarısı verip yıkamayı durduruyor. Ve kurutma yapmıyor. 4264451403 kayıt numarası ile teknik servis kaydı oluşturdum.

Bugün 3367403-Koçak Elektronik adlı servisi yönlendirdiler. Servis yetkilisi geldi ve sadece gözüyle bakarak, benim bireysel olarak yaptığım şekilde su boşaltma tuşunu vs çalıştırarak makinede hiçbir sorun olmadığını söyledi. Ne bir cihaza bağlandı ne mekanik aksam ile ilgili bir test yapıldı. Sonrasında da tamı tamına 350 TL ücret talep etti. Yani sadece eve gelip makineye gözüyle bakıp bir şey yok demek için! Sonrasında da ekte ilettiğim servis raporunu yazmışlar utanmadan. Bütün bu testleri makinenin üstündeki dolap sebebiyle yapamadıysanız bunu bize bildirseniz biz dolabı söktürsek ve sonrasında tam anlamıyla bir servisin yapması gerekeni yapsanız ve arıza çıkmasa tamam ödeyelim deriz. Ancak öncesinde ne yazılı olarak kayıt oluşturduğum Samsung ne de servis tarafıma herhangi bir ücret yansıtılacağını söylemedi.

Hiçbir hizmet vermeyip üstüne üstelik sorunumuzu da çözmeyip ücret talep etmek nedir? Samsung'a yakışmayan bir teknik servis! Sorunumuz olmasa neden servisi çağıralım? Kendilerinden şikayetçiyim. Sorunumun çözümünü ve Samsung gibi kurumsal bir firmanın daha farklı bir yaklaşımla tüketiciye destek olmasını bekliyorum.

23 Şubat 2023 10:35 (Şikayetten 14 saat sonra)

Elif
18 Mart 2023 15:18

Benimle herhangi bir iletişime geçilmedi. Sorunumda çözülmedi. Samsung beyaz eşya pişmanlıktır!

Ahmet sonucu yetersiz buldu

Samsung Çamaşır Makinesi Servis Sorunları: Müşteri Memnuniyetsizliği Ve Çözüm Arayışı

Ahmet
25 Mart 16:33

Kurutmalı Çamaşır Makinesi Israrla Islak Bırakıyor, Servis Çözüm Sunmuyor

Erdem
27 Kasım 00:57
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Kurutma Arızası Nedeniyle Mağduriyet Yaşıyorum

Fatma
03 Kasım 14:21
Belgin sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Tüm Samsung Ürünleri Arızalı Çıktı Mağduriyetim Giderilmiyor

Belgin