Işıl sonuçtan memnun

Samsung UE50NU7400U TV Panel Sorunu

Işıl
12 Haziran 2023 14:45
Işıl'ın Teşekkür Mesajı
“Samsung ve ailesine teşekkür ederim. Ayrıca çözüm merkezinden Gül Hanım, servis merkezinden Tarık ve Ömer beye sonsuz teşekkürler 🙏🏻”

Samsung UE50NU7400U TV aldık. Garanti bitene kadar her şey yolundaydı garanti bittikten sonra ekran kaymaya başladı. Gelip baktılar panel kayması var dediler. 5.700 TL ücret istediler Daha sonra detaylı araştırmalarımın sonucunda bu modelin genel olarak garanti sonrası panel sorunu olduğunu öğrendim. Evimdeki tüm beyaz eşyalarım Samsung ve hiç birinde böyle bir sorun yaşamadım yalnız bu modelin Belli ki ciddi bir üretim hatası var ve bu durumdan tamamen Samsung sorumludur. Sorunumun en kısa sürede çözülmesini bekliyorum. Yormayın beni lütfen.

12 Haziran 2023 16:43 (Şikayetten 1 saat sonra)

Işıl
20 Haziran 2023 16:46

Şahin sonuçtan hiç memnun değil

Samsung 50nu7400 TV Ekran Kayması

Şahin
08 Aralık 2023 14:09
Kadir sonuçtan çok memnun

Kadir
20 Mart 2024 16:53
"Samsung Müşteri Hizmetleri sorunumla yakından ilgilendi, Hasan Bey neredeyse her gün beni süreçle ilgili bilgilendirdi ve sorunu çözdüler. Destekleri için çok teşekkür ederim."
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2023 22:13

29 Temmuz 2023 15:31
Samsung TV Yatay Cizgi
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Samsung TV'de Sürekli Panel Arızası Ve Yetersiz Servis

İbrahim