Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

23 Ekim 2024 20:39

Aralık 2020'de Samsung 55Q70T Televizyon satın aldım. 4 sene dolmadan TV'nin LED ışıkları bozuldu ve ekran sarardı. Ekte ayrıca fotoğrafını da paylaştım.
Şimdi 10.000 TL tamir ücreti istiyorlar. Bir TV 3,5 yılda bu kadar masraf çıkarır mı?

24 Ekim 2024 11:25 (Şikayetten 14 saat sonra)

28 Ekim 2024 17:08

Samsung Servis geldi ve q Serisi en sağlam seridir diyerek 23.400 TL. Masraf belirtti. Sözde Samsung Çözüm Merkezi’nden r*** Hanım arayarak evet 23.400 TL. Ödemeniz gerekiyor diyerek yaptığı çözüm odaklı işin hakkını verdi. Lütfen Samsung’tan kaçınız. Ben yandım, siz üzülmeyin. Şimdi Tüketici Hakem Heyeti’ne başvurarak bir de mahkeme süreci ile uğraşacağım.

04 Kasım 2024 10:23

Yaklaşık 3 yıl önce aldığımız Samsung TV mizde ekranın yarısı sarardı. LED'lerin arıza yaptığı ve panelin değişeceği söylendi ve işlem için 23 bin tl ücret istendi. Biz TV yi bu fiyattan daha uyguna almıştık. Müşteri hizmetlerini aradığımızda hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar, yapabilecekleri hiçbir şey olmadığını söylüyorlar. Yani Samsung marka televizyon almak büyük hata, kesinlikle ürünlerinin arkasında durmuyorlar, müşteriye yardımcı olmuyorlar, 4 yıl dolmadan TV nin bozulması mümkün olmamalı! Kesinlikle Samsung markasından kaçın, özellikle TV'de!

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
14 Eylül 2024 17:26
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung TV Ve Soundbar'da Beklenmedik Sorunlar

Görkem sonuçtan çok memnun

Samsung Televizyon LED Sorunu Ve Garanti Mağduriyeti

Görkem
21 Şubat 2025 17:03
"Televizyonumun değişimi sağladı Öncelikle yardımları için E*** Beye teşekkür ederim Kalitenin tesadüf olmadığını bir kez daha gösterdiler iyi çalışmalar"
Samsung Kategorileri