Metin sonuçtan hiç memnun değil

Samsung TV'nin Anakart Sorunu Ve Yüksek Onarım Ücreti

28 Ekim 2024 16:49

Q65700T modeli Samsung televizyonum 3. yılında kendiliğinden bozuldu. Elektrik alıyor fakat açılmıyor. Teknik ekip gelip uzun süre inceledi ve sorun bulamayınca 15 bin TL'ye anakartın değişmesi gerektiğini bildirdi. Kullanıcı hatasına dair en ufak bir işaret bulamadı ve akım korumalı prize kadar gerekli kontroller yapıldı. Almış olduğum TV, premium bir seri olmasına rağmen çok erken fabrikasyon bir hata vermesi ve evimdeki tüm aletlerin Samsung olması markaya olan güvenim ile yetkili birime ilgili sorunumu aktardım ve kullanıcı hatası olmadığı için bu onarımın Samsung tarafından yapılmasını rica ettim. Sonrasında iki kez çözüm ekibi tarafından aranarak olumsuz sonuç aldım ve TV tamiri için başka markalarda yeni bir TV parası olan 15 bin TL talep edildi. Mağduriyetimin acilen çözülmesini, markaya olan güvenimin kırılmamasını tüm Samsung yetkililerinden rica ediyor ve bedelsiz onarım yapılmasını talep ediyorum.

21 Kasım 2024 19:08

Q65700T modeli Samsung televizyonum 3. Yılında kendiliğinden bozuldu. Elektrik alıyor fakat açılmıyor. Teknik ekip gelip uzun süre inceledi ve sorun bulamayınca 15 bin TL'ye anakartın değişmesi gerektiğini bildirdi. Kullanıcı hatasına dair en ufak bir işaret bulamadı ve akım korumalı prize kadar gerekli kontroller yapıldı. Almış olduğum TV, Premium bir seri olmasına rağmen çok erken fabrikasyon bir hata vermesi ve evimdeki tüm aletlerin Samsung olması markaya olan güvenim ile yetkili birime ilgili sorunumu aktardım ve kullanıcı hatası olmadığı için bu onarımın Samsung tarafından yapılmasını rica ettim. Sonrasında üç kez çözüm ekibi tarafından aranarak olumsuz sonuç aldım. Mağduriyetimin acilen çözülmesini, markaya olan güvenimin daha fazla kırılmamasını tüm Samsung yetkililerinden rica ediyorum. Bir aydan fazla oldu televizyonsuz kaldık.

29 Ekim 2024 10:31 (Şikayetten 17 saat sonra)

08 Kasım 2024 21:43

Pahallı olsun ama Samsung alayım bozulmasın kaliteli olsun diye düşünen arkadaşlara sesleniyorum ucuz olsun Onvo olsun alın bozulursa yine alırsınız biz Samsung aldık da ne oldu. 3 yılında ayarlanmış gibi kendi kendine bozuldu. Şimdi 15-16 milyar tamir parası istiyorlar. Bu fiyata TV satıyorlar.

13 Kasım 2024 19:42

Hala çözüm bekliyorum.

21 Kasım 2024 18:57

Samsung sorunuma hala bir çözüm bulamadı. Bize kim yardımcı olacak yok mu yetkili birisi Çin malı ürün alsak bu kadar yalnız kalmazdık. Kore'ye mi yazmamız lazım Samsung Türkiye uyuyor mu?

21 Kasım 2024 19:06

Sırrı sonuçtan hiç memnun değil

Sırrı
11 Eylül 2023 09:19

Merve
12 Şubat 2025 12:29
Samsung TV'de Kronik Sorun Ve Fahiş Onarım Bedeli

Samsung QLED TV Kronik Ana Panel Sorunu

İdil
14 Mayıs 2024 11:08
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Samsung TV Üç Yıl İçinde Panel Arızası Verdi, Yüksek Onarım Ücreti Talep Edildi

Hüseyin
10 Temmuz 2025 19:25
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
10 Ağustos 2023 12:20