Hakkı sonuçtan çok memnun

Samsung TV'de PS5 Bağlantı Sorunu

09 Kasım 2024 22:55
Hakkı'nın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Merhaba, Samsung 75QN800D TV aldım, sadece oyun oynamak için almıştım. Ps5 cihazımı taktığım zaman ekran 20saniyede bir siyah olup düzeliyor. İnternetten baktım, çözemedim. Ps5 de veya kabloda bir sıkıntı yok, başka cihazlarda sorunsuz çalışıyor. TV de başka bir uygulamada düzgün çalışıyor. Sadece ps5de böyle arıza veriyor. Bir çözüm bekliyorum. Video çekmiştim ama şikayete ekleyemiyorum, ekran siyah olup geri geliyor. Bir yetkili iletişim kurarsa videosunu gönderebilirim, fotoğrafla anlatabileceğim bir şey değil ne yazık ki.

11 Kasım 2024 09:29 (Şikayetten 1 gün sonra)

14 Kasım 2024 23:12

Teşekkürler

Taha sonuçtan hiç memnun değil

04 Mart 2025 12:28
Fatma sonuçtan çok memnun

Fatma
29 Şubat 2024 09:22
"Şikayet kaydı oluşturduğum günden itibaren Pazar günü hariç her gün telefonla aranarak süreç hakkında tarafıma bilgi verildi. Ücretsiz veya kısmı ücretli ekran değişimi yapılması konusunda merkezden yanıt beklendiği söylendi. Merkezden ücretsiz arıza tamiri gerçekleştirileceği bilgisi iletildikten sonra yetkili servisin gelip cihazı alıp değişimi yaptığını dahi adım adım takip eden titiz ve müşteri odaklı çalışan Samsung markasına ve bütün özverili çalışanlarına teşekkür ederiz. İyi ki Samsung."

Samsung QN85B Ekran Pixel Ve Kumanda Takılma Problemi

24 Aralık 2023 22:38