Cemil
14 Mart 2023 00:32

Samsung 65q67b TV aldım. TV'de ışık süzmesi mevcut. 4 defa değişti 5 TV 'de de aynı sıkıntı devam ediyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Sürekli değişim Samsung gibi bir firma beni hayal kırıklığına uğrattı. Aynı seriyi yollamayın diye ısrarla söylüyorum bakalım sonuç ne olacak.

14 Mart 2023 12:57 (Şikayetten 12 saat sonra)

Selam Cemil, bende de Samsung 55q70b var 3 aylık. Aldığım yer tanıdık, "abi servisi göndereyim" dedi direk. Sağ olsun servis güzelce doldurdu, bendeki fotoları da dosyasına ekledi. Ama sonra genel merkez arayıp "bu normal" dediler. İnternette araştırdığım bir sitede Tüketici Hakları'na başvurup değişim yapabiliyormuşuz veya iade. Her şey güzel de şimdi değişti diyelim. Aklımda "yine olursa, hatta daha kötü gelirse ne yapacağım" sorusu vardı. Şu anda senin 5 kez değiştirip çözüm bulamamandan dolayı ben vazgeçtim :) Böyle güzel, karanlıkta o kadarda kötü değil. Hatta gittikçe kayboluyor bence bulutlanma :) :)

Samsung 65Q67B Televizyonda Kendiliğinden Ekran Kararması ve Ücretsiz Değişim Talebi

Kader
27 Ocak 02:29
samsung-65q67b-televizyonda-kendiliginden-ekran-kararmasi-ve-ucretsiz-degisim-talebi-1.jpg

Murat
27 Ocak 01:53
Samsung 65Q67B Televizyonda Kısa Sürede Görüntü Arızası
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
02 Mayıs 2025 04:07