Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Samsung TV Siyah Sahnelerde Gölge Problemi

19 Mayıs 2024 15:20
19 Mayıs 2024 01:47

Merhaba Sayın Samsung yetkilileri. Videoda gördüğünüz ürün cu8500 serisi 55' TV. Urunu burda Korupark Media Markt mağazasından 2023 senesi Aralık ayının son günlerinde aldım. Aldığım arkadaş panelinde bu tarz problemler olacağından bahsetmedi. Daha sonrasında ise bu problemi çağrı merkezine ilettim. Çağrı merkezi oturduğum bölgeme yakın yetkili servise yönlendirdi. Yetkili servis ile görüştüğüm de servis kaydı açalım baksınlar dedi fakat video da görülen gölgeler sadece gece belli oluyor. Yani gündüz gün ışığı TV nin bulunduğu odaya girdiğinde belli olmuyor. Doğal olarak servis sorun yok diyerek gidecek ve ücret talep edecek. Yetkili servis resim ve video kaydını arıza tespiti olarak kabul etmiyor. Şahsıma Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurun diyor. Bu konuda yardımcı olmanızı bekliyorum. TV nin değiştirilmesini ya da güncel fiyattan para iadesi talep ediyorum. Yardımcı olmamanız durumunda gerekli haklarımı mahkeme yolu ile arayacağımı belirtmek isterim. Saygılarımla.

20 Mayıs 2024 09:12 (Şikayetten 17 saat sonra)

21 Mayıs 2024 14:15

Merhaba sayin Samsung yetkilileri. Tarafınızdan yapılan dönüş geticesiyle tarafıma servis geleceğini ve cihazı ofis ortamında götürüleceği söylendi ve arıza kaydı acildi. Daha sonra bolge servis aradı ve sorununuz bir arıza değil arka LED'lerin ışık şiddetinden kaynaklı olduğu söylendi. Yani benden ışık ayar istediler. Hâlâ bu probleme direniyorlar. Bende şahsim olarak gerekli tüm mercilere başvurarak haklarımı arayacağım

22 Mayıs 2024 02:28

Bölge teknik servisin dönüşünde belirttiği gibi parlaklığı düşürün demesine istinaden parlaklık ayarı 0 ( sıfır) iken çok az yine belli oluyor. Telefon videosunda belli olmuyor. Fakat parlaklık sıfır da film netliğini çok kaybediyor. 25 parlaklıkta tekrar ortaya çıkıyor. Yetkili servis inatla bu problemi arıza olarak kabul etmiyor. Video yu eklerken hata verdi bu sebeple video ekleyemiyorum. Kısacası problem devam ediyor.

10 Eylül 2025 22:07

Merhaba Samsung yetkilileri. Samsung Bursa ABC elektronik isimli yetkili servise açtığım arıza kaydına istinaden ürünün gece olan ışık problemi için video çekip gelecek elemana göstermeniz yeterli olacaktır bilgisine dayanarak 05.09.2025 tarihinde yetkili servis elemanı televizyona bakmak için evime geldi. Ürünün videolarını gösterdikten sonra direkt TV yi götürmek için söktük. Daha sonra servis şefine iletti ve almaması için bilgi geldi. Daha sonra o şef ile ben telefon ile görüşüp problemi anlattım. Şahsıma bu arızayı aramızda konuşup size bilgi vereceğiz dendi. Sonuç olarak dönüş yaptılar ve Samsung un bu problemi arıza olarak kabul etmediğini ilettiler. Video eki bırakıyorum. Ben bu TV nin arızalı olduğunu konusunda sizleri bir türlü ikna edemiyorum. Bu TV nin değiştirilmesini talep ediyorum.

Samsung Akıllı Kumanda Şarjda Çalışıyor Şarjsız Tepki Vermiyor

Emrah
04 Ağustos 2025 21:02
samsung-tvde-bitmeyen-olu-piksel-sorunu-ve-servis-magduriyeti-4.jpg
samsung-tvde-bitmeyen-olu-piksel-sorunu-ve-servis-magduriyeti-1.jpg

Gece Işık Problemi: TV Arızası Kabul Edilmiyor, Mağdurum!

16 Eylül 2025 17:52
Samsung Kategorileri