Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 2024 11:55

Samsung marka UE50RU7105U seri no lu televizyonumda ekran kartı sorunu ile karşılaştım. Servise gittim 14000 TL masraf çıkardılar. 4 5 sene de bu şekilde bozulacaksa neden Samsung? Ayrıca araştırdığımda bu şekilde başka şikayetlerinde olduğunu gördüm. Demek ki kronik bir sorun ve firma ile iletişime geçtiğimde hiçbir şekilde yardımcı da olmadılar ve sorunu da kabul etmediler. 17 18 senelik LCD marka Samsung televizyonum halen çalışıyor. Ona aldandık hata yapmışız.
Samsung pişmanlıktır.

07 Ağustos 2024 12:17

Firmadan beni kısa sürede aradılar ilk önce tamir süreci ile alakalı herhangi bir indirim ya da başka bir şekilde yardımcı olunamayacağı söylendi daha sonra Şikayetvar sitesine yazdıktan sonra tekrar benimle iletişime geçip %30 indirim yapabileceklerini söylediler. Yani 14000 servis ücretinin % 30 u 9000 bin küsur benden gerisi onlardan olacakmış. Bu TV nin bir üst modeli 19 20 bin civarında satılıyor. Mantıklı mı sizce yaptırmak bence değil ayrıca bu hata benlik değil firmanın kabahati olduğunu da iddia ediyorum. Bir daha Samsung mu deseler en az 10 kere düşünürüm. Koskoca firmaya yakışan bir davranış tutum değil bu. TV yi alıp inceleyip kusura bakmayın sizi mağdur ettik deyip ücretsiz yapmalılardı. Şans işiymiş :(

Muammer sonuçtan hiç memnun değil

Muammer
12 Şubat 2025 16:12
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Beyza
15 Ocak 2025 15:58
Samsung TV'lerde Kronik Panel Arızası
Salih sonuçtan hiç memnun değil

Salih
03 Ocak 2024 19:56
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Barış
21 Ekim 2024 18:05