Samsung Temiz Yıkamıyor Kurutmuyor Çiziyor

27 Temmuz 2023 20:46

Samsung 6 programlı bulaşık makinesini aldığımdan beri bulaşıklarımı iyi yıkamıyor ve çok çiziyor. Bütün marka deterjanları kullandığım halde sonuç alamadım. Çoğu zaman kurutmuyor. 2 defa garanti kapsamında servisi çağırmama rağmen gelip sadece bana dedikleri 'tuz ve parlatıcı kullanmayacaksınız'. Makinenin geri iadesini istememe rağmen hiçbir şekilde ilgilenmediler. Üste çıktılar. Ben böyle kötü bir bulaşık makinesi görmedim. Şu an garantim bitti ve elimden bir şey gelmiyor. Yazıklar olsun verdiğim paraya. Asla bir daha bu marka kullanmayacağım.

28 Temmuz 2023 08:57 (Şikayetten 12 saat sonra)

Pınar
Pınar

Bu durumu çözdünüz mu bizde 10 gündür uğraşıyoruz kesinlikle temizlemiyor kurutmuyor

Faruk sonuçtan memnun

Faruk
03 Nisan 2025 15:58
"Samsung marka bulaşık makinasındakı yıkama sorunum giderildi çok iyi ilgilenildi sıkıntının sorunun üzerinde çok ciddi bir şekilde duruldu ve makinemdeki yıkama sıkıntısı giderildi yetkililere çok teşekkür ederim"

Emine
28 Ekim 2023 09:33