Samsung Televizyon Hediyesi Skandalı!

Serhat
09 Ağustos 2023 12:27

13.04.2023 Tarihinde Media Markt'tan Samsung Marka RF85A911AP/TR çift kapılı Bespoke model bir buzdolabı aldım. Buzdolabı kampanyalı bir buzdolabıydı Kampanya adı : "Seçili Samsung Bespoke Serisi Buzdolabı Alımında Samsung 55” The Frame QLED 4K Smart TV veya 11.000 TL Para Yüklü Kart Hediye"

Buzdolabını aldıktan hemen sonra televizyonumun gelmesi için başvuru yaptım başvuru numaram 265***8, bu başvuruya istinaden 7 Haziran 2023 günü bana başvurumun onaylandığına dair SMS gönderildi.
Samsung'un gönderdiği maillerde 45 gün içerisinde televizyonun 3. Taraf bir kargo şirketiyle gönderileceği yazılıydı ama 45 günü geçmesine rağmen televizyonum halen gönderilmedi.

Samsung'un kurumsallığına yakışmayan bu tavrını müşteri hizmetleri danışmanlarının gösterdiği tavırla sürdürdü ve beni her aramamda en az 40 dakika 1 saat beklettiler. F*** hanımla yaptığım görüşmelerde ise sürekli birbiriyle çelişen bilgiler verdiler, önce sırada olduğumu televizyonumun gönderileceğini, daha sonra sıra bilgisi paylaşamayacaklarını ve ağustos ayı içinde gönderileceğini söylediler. Kendilerinin vadettiği 45 günü geçmesinden dolayı hemen göndermelerini talep etmemle birlikte çözüm için kampanya birimiyle görüşeceklerini ve bilgi vereceklerini söylemelerine rağmen tarafımla iletişime geçilmemiştir. Bunun üzerine Kampanya birimi yetkilisiyle görüşme isteğim göz ardı edilmiş olup hale beklemedeyim.

Özetle beni kendi ürünümün dilencisi haline getirmişlerdir.

09 Ağustos 2023 12:41 (Şikayetten 14 dakika sonra)

Cemre sonuçtan hiç memnun değil

Cemre

Fatih
19 Ağustos 2025 12:26

Başak
20 Ağustos 2024 10:39
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
29 Temmuz 2023 21:35