Kazım sonuçtan hiç memnun değil

14 Mart 2024 14:31

Samsung 970 Evo Plus nvme™ m. 2 SSD 500GB cihazımı aşırı ısınma sorunundan dolayı servise gönderdim. Sensörün biri 80°ye kadar çıkıyor. Servis 80°nin kabul edilebilir sıcaklık olduğunu söyleyip urunu geri gönderdi. Samsung müşteri hizmetlerini aradığımda onlar da 80°nin normal olmadığını söylediler ve tekrar urunu servise göndermemi söylediler. Cihazın garanti kapsamında değiştirilmesini istiyorum.

14 Mart 2024 14:50 (Şikayetten 18 dakika sonra)

14 Mart 2024 15:00
Samsung SSD Aşırı Isınma Problemi

İlk seferinde servis cihazı sorun yok diye geri gönderdi. Samsung müşteri hizmetleri ile görüştüm zaten. Kargo geldiğinde tekrar geri göndermemi ve takip edeceklerini söylediler. Buna rağmen cihaz değişimi olmazsa ve urunu yine sorun yok diye geri gönderirlerse Tüketici Hakem Heyeti başvurusu yapmaktan başka çarem kalmıyor. Ayrıca bir daha Samsung marka herhangi bir ürünü de kesinlikle satın almam ve tavsiye de etmem. Bilginize.

16 Mart 2024 17:06

Yine sorun yok diye geri gönderdiler. Samsung pişmanlıktır. Almayın aldırmayın!

Muhammet
25 Şubat 2024 17:51
Samsung Satış Sonrası Servis Hizmeti Problemi
Murat sonuçtan çok memnun

Murat
02 Ağustos 2023 17:46
"Firma yakışanı yaptı. Teşekkürler..."
Selami sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Powerbank İçin Eksik İade Ve İlgisiz Müşteri Hizmeti

Selami
22 Ağustos 2025 23:28
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
11 Aralık 2023 10:30