Oktay sonuçtan çok memnun

Samsung Samsun Klima Servis Ağı Yetersizliği Ve İlgisizliği

23 Temmuz 2023 11:50
Oktay'ın Teşekkür Mesajı
“Müşteri hizmetlerinin şikayetimi dikkate alması sonrasın da takip etmesi ve ABC Elektronik Bursa yetkili servise teşekkür ederim kurulum yapıldı. Yine de Samsung gibi global bir markanın servis ağının daha geniş olması lazım.”

Teknolojisine güvenerek aldığım Samsung Marka klimayı sanırım bu yaz kullanma şansım olmayacak. Yetersiz ve ilgisiz servis ağı ile karşılaştım 3 kere kayıt oluşturmama rağmen hala kaydım gözükmüyor sadece insan oyalıyorlar. Ülkenin en büyük şehirlerinden koca Bursa da 3 tane servisi var.

23 Temmuz 2023 14:59 (Şikayetten 3 saat sonra)

24 Temmuz 2023 20:27

Klasik cevap metni yapıştırıp duruyorsunuz. Bugün zor zar yine servis ile iletişime geçtim ilgisiz burnundan kıl aldırmıyorlar. 10 gün boyunca dolularmış 10 gün sonra sıraya koyacaklar mış beyefendiler. Randevu tarihi vermiyorlar herhalde kış ayında klima altında fantezi yapacağım. Samsung klima pişmanlıktır. 10 gün sonra iade sürem doluyor zaten. Şirketiniz yükümlülüklerini yerine getirmiyor. Tüketici Hakem Heyeti'ne ve yasal mercilerde uğradığım manevi zararın telafisini arayacağımdan şüpheniz olmasın. Yapamıyorsanız çekilin klima pazarından!

24 Temmuz 2023 20:31

Dünya devi firma olacak önerilerinizi bize iletin diyorlar ben mi öğreteyim size. Ayrıca sizin müşterinize ulaşmanız lazım zaten size ulaşmak mesele. Fiyat farkınızı marka olarak öne sürüyorsunuz ama doğru düzgün servis ağınız bile yok.

27 Temmuz 2023 22:43

Ömer sonuçtan memnun

Ömer
23 Temmuz 2023 11:04
"Problemim çözüldü"
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
25 Haziran 2024 13:55
Ali sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2024 09:08
Samsung Marka Klima Montaj Süresi Uzun Olması