Selda sonuçtan hiç memnun değil

Samsung S22'nin Anakart Sorunu Ve Yedekleme Problemi

Samsung S22'nin Anakart Sorunu Ve Yedekleme Problemi
02 Aralık 2024 15:07

Samsung S22 cihazım 14 şubatta Teknosa'dan alındı. Üzerinden 1 yıl dahi geçmeden cihaz hiçbir darbe ya da sıvı teması olmaksızın ürün telefon kapandıktan sonra şarj almadı ısınmaya başladı. Teknosa'ya götürdüğümde Temapark Vialand 21 gün süreceği GOP yetkilisi servisinde daha hızlı aksiyon alınacağı ve yedeklemenin de yapıldığı söylendi. GOP serviste bu işlemin telefon açılmadığı için yapılamayacağı bilgisi verildi. Bütün önemli verilerim bu cihazın içinde ana kart kaynaklı olabileceği söylenen bu cihaz yedekleme olmadan anakartı değişse bile benim için çö p bir telefon bununla ilgili alınabilecek aksiyonun alınmasını değişim olacaksa da yeni bir cihaz ile değişimini talep ediyorum. Mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum.

03 Aralık 2024 12:05 (Şikayetten 20 saat sonra)

03 Aralık 2024 19:12

GOP yetkili servis özellikle Z*** bey çok ilgilendi ve verilerimi kurtarmama yardımcı oldular. Sorun giderildi.

Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung S22 Ana Kart Arızası Ve Yüksek Onarım Ücreti Hayal Kırıklığı Yarattı

Oğuzhan
06 Haziran 2025 00:03

Garanti Kapsamında Olmayan Anakart Onarımı İçin Yüksek Ücret Talebi

18 Ağustos 2025 14:53
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Samsung A73 ile bitmeyen anakart sorunları ve mağduriyet

Halil