Samsung Rt46k600ww Ürün Fabrikasyon Seri Hatası Ya Da Kısa Ürün Ömrü

Samsung Rt46k600ww Ürün Fabrikasyon Seri Hatası Ya Da Kısa Ürün Ömrü
Yasin
22 Nisan 2023 09:37

2019 yılında teyzeme ve anneme 2 adet Samsung RT46K6000WW buzdolabı aldım. Teyzemin dolabının garantisi dolması üzerine 2 ay geçti. Alt taraf soğutmamaya başladı. Servisi çağırdık servis yapamayız ettiğiniz masrafa değmez dediler. Neyse dedik Teyzem ev taşıdı ondan olmuştur falan diye düşünürken aradan daha 1 ay geçmeden annemin dolabında da aynısı oldu. Annemin dolabının da garantisi dolalı 3 ay oldu. Yine servis çağırdık servis 2 bin küsur masraf çıkacak dedi. Oda düzen tutar mi belirsiz dedi. Yazıklar olsun diyorum başkada bir şey demiyorum hakkımı da helal etmiyorum. Buzdolaplarının ömrü garanti süresi 3 yıl dolana kadarmış. Yaşayıp görüp teyit ettik. Adana Kozan annem ş** y** teyzem h** b**. Fabrika hatası ya da seri hatası ürünlerinin telafisini talep ediyorum.

22 Nisan 2023 10:13 (Şikayetten 36 dakika sonra)

Yasin
30 Nisan 2023 13:32

Hiçbir çözüm sunulmadı servise yaptırdık 1800 TL verdik bizi kaç gün götürür belli değil. Beni aramış olmak için aradılar aramaları bir anlam ifade etmiyor. Ürününün arkasında durmayan firmadan sizsiz olun alışveriş yapmayın. Samsung buzdolabı pişmanlıktır uzak olun arkadaşlar. Müşteri hizmetleri dolabı yaptırdığınız için farklı bir aksiyon alamıyorum diyor. Ne yapsaydım aylarca dolapsız sizin aramanızı farklı bir aksiyon almanızı mi beklesem di. Uzak duru n diyorum başkada bir şey demiyorum pişman olursunuz

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
02 Aralık 2024 18:47