Hasan sonuçtan çok memnun

Samsung QLED TV Arızası

Samsung QLED TV Arızası
06 Temmuz 2023 21:39
Hasan'ın Teşekkür Mesajı
“Samsung yetkili merkezinden ulaşıp sorunumu çözen cihan bey ve eve gelen servisçi arkadaşa teşekkürlerimi sunuyorum.”

01.06.2021 Tarihinde yüksek kaliteli Samsung 55q60t markalı QLED bir televizyon aldım. Garanti süresi 01.06.2023 tarihinde sona erdi. Son 1 haftadır televizyonda kendiliğinden yatay bir çizgi oluştu. Ne hikmetse garanti süresi biter bitmez, bu çizgilerden dolayı TV 'de çizgi oluştu. Samsung'a yakışan böylesine pahalı ve yüksek kaliteli bir TV' nin hatalı üretimden kaynaklanan ayıplarını gidermesidir. Samsung'dan talebimiz, sorumluluğu üstlenerek üretim kaynaklı TV 'nin yenisi ile değiştirilmesi ya da ürünün onarımının ücretsiz olarak yapılmasıdır.

24 Temmuz 2023 16:35

01.06.2021 Tarihinde yüksek kaliteli Samsung 55q60t markalı QLED bir televizyon aldım. Garanti süresi 01.06.2023 tarihinde sona erdi. Son aydır televizyonda kendiliğinden yatay bir çizgi oluştu. Ne hikmetse garanti süresi biter bitmez, bu çizgilerden dolayı TV 'de çizgi oluştu. Samsung'a yakışan böylesine pahalı ve yüksek kaliteli bir TV' nin hatalı üretimden kaynaklanan ayıplarını gidermesidir. Samsung'dan talebimiz, sorumluluğu üstlenerek üretim kaynaklı TV 'nin yenisi ile değiştirilmesi ya da ürünün onarımının ücretsiz olarak yapılmasıdır. Bu konu ile ilgili 07.07.2023 tarihinde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulundum ve muhtemelen bu konu üzerinde haklı çıkacağım o yüzden sorunum ücretsiz bir şekilde TV değişimi ya da ücretsiz onarım yapılır ise THH şikayet kaydını geri çekeceğim. Bilgi edinilmesini arz ederim.

24 Temmuz 2023 16:30

01.06.2021 Tarihinde yüksek kaliteli Samsung 55q60t markalı QLED bir televizyon aldım. Garanti süresi 01.06.2023 tarihinde sona erdi. Son 1 aydır televizyonda kendiliğinden yatay bir çizgi oluştu. Ne hikmetse garanti süresi biter bitmez, bu çizgilerden dolayı TV 'de çizgi oluştu. Samsung'a yakışan böylesine pahalı ve yüksek kaliteli bir TV' nin hatalı üretimden kaynaklanan ayıplarını gidermesidir. Samsung'dan talebimiz, sorumluluğu üstlenerek üretim kaynaklı TV 'nin yenisi ile değiştirilmesi ya da ürünün onarımının ücretsiz olarak yapılmasıdır.

Tüketici Hakem Heyeti'ne de 07.07.2023 tarihinde başvuru sağlanmış olup sonuç beklemekteyim sorunum ücretsiz giderilir ise THH kaydımı sileceğim.

07 Temmuz 2023 08:58 (Şikayetten 11 saat sonra)

07 Temmuz 2023 10:54

07.07.2023 tarihinde Samsung servisinden arandım ürünün ücret karşılığında tamir edilebileceğini söylediler bu nasıl olur? Kronik Samsung ürün arızası kullanıcı ile alakalı olmayan durum söz konusu yazıklar olsun Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunacağım.

27 Temmuz 2023 17:22

Figen sonuçtan çok memnun

Figen
08 Haziran 2023 23:03
"Samsung gerçekten dünya markası olduğunu gösterdi, markasına sahip çıktı ve Samsung QLED 50" TV panelini komple bugün ücretsiz değiştirdiler. Bizimle çok ilgilendiler, herkese teşekkür ediyoruz. Emeği geçen herkesin eline sağlık, kolay gelsin"
Ahmet sonuçtan çok memnun

Ahmet
22 Ocak 2024 10:37
"Samsung, marka değerine yakışır şekilde televizyonumun panelini ücretsiz olarak değiştirerek sorunumu çok kısa sürede giderdi. Süreç içerisinde her gün arayarak bilgilendirme yaptılar. Teşekkürler Samsung 👍"
Samsung QLED TV Kronik Panel Arızası!
Abdurrezzak sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresi Sonrası Kronik Panel Arızası Nedeniyle Mağduriyetimin Giderilmesini Talep Ediyorum

Abdurrezzak
31 Ağustos 2025 10:00
garanti-suresi-sonrasi-kronik-panel-arizasi-nedeniyle-magduriyetimin-giderilmesini-talep-ediyorum-1.jpg
Koray sonuçtan hiç memnun değil

Koray
27 Ağustos 2024 18:46