Özgür sonucu yetersiz buldu

Samsung Marka Ürünlerden Kaçının

02 Ağustos 2023 17:13

04-04-2023 Tarihinde Samsun Yetkili satıcısından 4 adet beyaz eşya aldım bu ürünlerden biri Samsung DW60M5052FW bulaşık makinesi. Kurulum yapıldı. İlk yıkamada bulaşıklar kirli ve cam ürünler bulanık cıktı ilk yıkamadandır diyerek üstelemedim. Sonra 2 3 4 derken yetkili bayiyi aradım servis kaydı açtılar servisten gelindi. İlk gelen servis daha benim ne ürün kullandığıma bakmadan bana marka önerip gitti. Sonra makine yine kirli çıkardı. Dana yine servis yönlendirdiler. Yeni gelen ise bu sever bulaşık aşıklığını yerini beğenmedi. Hadi öyle olsun bu sefer de makine kirli çıkarınca yeter artık var bir sorun ya yönlendirdiğiniz servis işi bilmiyor ya da siz bu makinedeki sorunu kabul etmiyorsunuz. Dedik ve şikayet ettik. Daha hala bir sonuç alamadık.
Vel hasıl Samsung hani dünya markası ya hem müşterisini mağdur ediyor hem de ürünündeki hatasının arkasında durmuyor. Kesinlikle bu markayı evinize bile sokmayın. Bizi 1 ay oyaladılar. Üstüne üstlük hala bir çözüm bulamadılar. Ben bu ürünü evimde istemiyorum. Sizleri de uyarıyorum. Paranıza yazık

03 Ağustos 2023 09:08 (Şikayetten 15 saat sonra)

04 Ağustos 2023 15:21

Eğer çözüm odaklı ve çözüm üretecek bir kuruluş olsaydınız 120 günde bu sorunu çözmüş olurdunuz...

14 Ağustos 2023 18:14

Siz hatanızı kabul edip ürününüzün arkasında durmadınız. Oysa çözüm çok basitti. Şimdi mahkeme sonucu bu hatayı gösterecek ve ben bu sonucu sosyal platformlarda belgeleyeceğim. Önce burda tabi bunu da sizlerin şahitliğinde duyuruyorum. Bana yaşattığınız bu stersi ve mağduriyetin bir sonucu mutlaka olacaktır.

08 Eylül 2023 14:41
Samsung Marka Ürünlerden Kaçının

Evet firmanızın kabul etmediği ama asıl olan karar. Bu duruma düşmeye neden olan servis hizmeti sağlayıcılarınız gözden geçirmeniz gerekmektedir. Bilinçsiz personellerle çalışmanın sonucu. Bangır bangır reklam yapıp markanızın adına para alıyorsanız hatanızın da arkasında durmanız gerekir. Bu karar ile birlikte bana yaşattığınız stresin de bir sonucu olacaktır elbette. Maalesef ki tüm sosyal platformlarda yaşattıklarınızın reklamı olacaktır. Elimden geldikçe evlerde Samsung olmayacak.

Betül sonuçtan hiç memnun değil

Betül
24 Mayıs 2023 15:45
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
20 Ağustos 2024 15:56
Samsung Fahiş Servis Onarım Bedeli
Aycan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Bulaşık Makinesi Kurulumunda Garanti Ve Değişim Mağduriyeti

Aycan