İrem sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Kurutma Makinesi Dc Uyarısı

24 Ocak 2024 23:47

Yaklaşık 2 ay kadar önce Samsung kurutma makinesi aldık. (2 kedimiz olduğu için oldukça araştırdık bu arada yapay zeka vs muhabbetinden falan en son model alındı.) Neyse gayet memnunuz yalan yok seyahatten geldik kurutma makinesi çalışırken birden kendini durdurdu ve kapağını kapatın (dc) uyarısı vermeye başladı makine. Kapağı check ettik, dışında bir şey var mı vs. Hiçbir sorun yok. Kapak da tamamen kapalı. Müşteri hizmetleri arandı, görüntülü konuşuldu ve teknik destek önerildi. Bu arada 3 kez adres alındı bizden 3 kez derdimizi de aynı şekilde anlatmak zorunda kaldık makinenin kodu isteniyor sorunu anlatıyorsunuz müthiş hizmet kısacası. 1 hafta sonra gelindi adres saçma sapan alınmış (fotoğrafı da çekildi) 3 kez verdik bari onu doğru yazabilseydiniz. Telefon ile konum attık çözüldü. Neyse çocuk sağ olsun baktı içini açtı. (Sıfır makine bu arada tamamen söküldü) Hiçbir sorun görmedi yazılımsal sıkıntı olduğundan değişim önerdi. Değişim yaklaşık 1 hafta içerisinde olur dedi çıktı. 1 hafta geçti ve dün aradık Samsung un onay vermesi gerekiyor değişim için dendi. Ne zaman değişimi onaylarlar diyoruz geri dönüş bekleniyor deniliyor. Pardon da sevgili Samsung dünyanın parasını verip kışı kurutma makinesiz mi geçirmemizi öneriyorsunuz? Çalışan yoğun insanlarız biz sürekli sizi mi aramak zorundayız ya da? Daha ne kadar beklemeliyiz? Acil çözüm talep ediyoruz, Samsung gibi bir firmaya da asla yakıştıramadığımızı belirtmek isterim. Sevgiler.

25 Ocak 2024 08:43 (Şikayetten 8 saat sonra)

26 Ocak 2024 15:24

Hiçbir gelişme yok bu arada. Ne yazık ki hala değişim için onay bekliyoruz.

Sinan
Sinan

Maalesef birebir aynı problemi yaşıyorum şu an. Aramızdaki tek fark benim değişim talebim onaylandı ancak stokta ürün yok denilerek Şubat ortası gibi (o da kesin değil) değişimi yapılacağı bildirildi. Sözde kaliteli marka Samsung 'dan telefon bekleyeceğiz...

İrem

Haklısınız Sinan bey, buraya yazmasaydık o arama da yoktu bu arada. Akşam CİMER'e de şikayet edeceğim sizin de aklınızda bulunsun aksi durumda.

Bayram
04 Temmuz 2023 21:20

30 Eylül 2023 11:09
Nurdan sonuçtan hiç memnun değil

Nurdan
08 Ocak 2024 19:20