Samsung İnsanları Çocuk Yerine Koyması

16 Şubat 2024 12:49

Samsung markasından bir televizyon satın aldım fakat televizyonun garantisi sona erer ermez arızalandı, bu durum oldukça şaşırtıcı. İki yıllık bir televizyonun ve Samsung markasının bu şekilde olayları hafife alması beklenmedik bir durum. Diğer markalar yerine global bir şirket olduğu için Samsung'u tercih ettim ve önemli bir meblağ ödedim; ancak bu durum insanları mağdur ediyor. Herhangi bir darbe ya da vurma olmamasına rağmen kimse ilgilenmiyor, bu kabul edilemez bir durum. Samsung'un bu kadar itibar kaybetmiş olması üzücü. Müşteri memnuniyetinden bahsediliyor ancak garantinin bitmesinin üzerinden sadece iki ay geçmişken, iki yıllık bir cihazın bu şekilde arızalanması nasıl mümkün olabilir?

16 Şubat 2024 12:53

Ayrıca garanti kapsamında da televizyonda ara ara mavi çizgiler çıktığını müşteri hizmetlerine bildirmeme rağmen herhangi bir girişimde bile bulunulmadı! Bunlar sistemde de kayıtlıdır! Şimdi de garantisi bitmiş elimizden bir şey gelmez diyorsunuz ben sizi garantisi varken arayıp şikayetimi dile getirmişim bunu not etmişsiniz ama geri dönüş bile sağlamadınız şimdi sorumluluk kimde oluyor!

Bekir sonuçtan çok memnun

Bekir
28 Ocak 2025 22:41
"Ücretsiz değişiminiz ve surece olan ilginize çok teşekkür ederim. Televizyonumuz yeni gibi oldu. Sağ olun"
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

22 Mart 2024 13:31

11 Eylül 2023 14:33
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Erkan
29 Mayıs 2025 17:16
Sümeyya sonuçtan çok memnun

Sümeyya
13 Temmuz 2023 13:45
"Samsung televizyonumda yaşanan sorun teknik serviste değerlendirildikten sonra yaşanan mağduriyetten dolayı Samsung Genel Merkezi ücretsiz olarak TV'nin tamirine karar verdi. Tamir yapılıp TV teslim edildi. Özellikle Samsung müşteri hizmetlerinden Pelin Hanım'a ilgisi ve bilgilendirmelerinden dolayı teşekkür ederim."

Samsung Kategorileri