Samsung Çamaşır Makinesi Yumuşatıcı Almama Sorunu

Hafsa
02 Haziran 2023 15:26

21.04.2023 tarihinde Samsung çamaşır makinesi aldım. Makine 2-3 denememde yumuşatıcı almadı ve müşteri hizmetlerinden servis kaydı oluşturdum. Gelip baktıklarında su tazyikinin az olduğunu ve bu nedenle makinenin yumuşatıcı almadığını ilettiler?. İSKİ ye gerekli başvuruları yaparak talep oluşturduk ve binamıza gelen bina dışındaki boruların temizliği yapıldı.

Ancak sonraki denemelerde makinenin hala yumuşatıcı almadığını gördüm, yumuşatıcı bölmesine su doluyor ancak yumuşatıcıyı asla almıyordu. Buna istinaden müşteri hizmetlerini tekrar aradım servis geleceğini ilettiler. 3 gün sonra servis personelinden arayan arkadaş bana bu makineyi hatırladığını yeni makinelerde suyun çarpıştırılarak alındığını ve tazyik nedeniyle benim makinemin yumuşatıcı almadığını iletti.

Ben de haliyle deterjanı nasıl aldığını sorguladım derken 7 barın altında basınçla su gelmiyorsa almaz dedi ve ölçüm yaptığı takdirde bu değerin altında çıkarsa 350 TL servis ücreti alacağını iletti. Tabi ki çağrıyı iptal ettirdim. 20 bin tl ödediğim makineye bir de servis ücreti mi vereceğim? Makineyi alalı daha 1 ay olmuş toplasan 10 kez çalışmış sorunsuz çalışmasını beklerken sürekli servis arayıp duruyorum. Konuyla ilgili Samsung tarafından acil dönüş bekliyorum ve makinenin iadesini talep ediyorum.

02 Haziran 2023 15:28 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Berna sonuçtan hiç memnun değil

Berna
11 Ocak 2025 16:04

Kevser
09 Eylül 2024 19:00

Burcu
20 Ocak 2024 21:03
samsung-uzun-suren-camasir-makinesi-arizasi-ve-cozumsuzluk-durumu-2.pdf
samsung-uzun-suren-camasir-makinesi-arizasi-ve-cozumsuzluk-durumu-1.pdf
Hava sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2023 16:20
Seher sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Çamaşır Makinesi Çarpma Ve Vurma Sorunu

Seher