Samsung Çamaşır Makinesi Çok Ses Yapıyor

17 Ocak 2024 14:3312.747
16 Ocak 2024 21:02

Makine neredeyse 6 aylık makine. Aldığımız ilk günden beri sıktırmaya geçtiğinde bildiğiniz davula vurur GB ses yapıyor. Birkaç sefer servis geldi ama bu sesin normal olduğunu söyledi ama kesinlikle normal değil bence. Makinelerini yeni almış arkadaşlarıma rica ettim kendi makinelerini çalıştırdılar ama kesinlikle onların makinelerinde böyle bir ses olayı yok. Samsung marka çamaşır makinesinden kesinlikle memnun değilim alt komşumun bile duyduğu bir ses. Aksam 8 den sonra makineyi açamıyorum. Benim bir önceki makinem bile 16 senelik makine olduğu halde böyle bir ses çıkarmıyordu. İlgililere duyurulur. Samsung

Yorumlar(5)

Nesrin
Nesrin
15 Ekim 2025 14:54

Bu ses yük dengesizliğinden kaynaklanıyor misal bir banyo havlusu ile iki üç tane t-shirt atarsanız havlu ağır basar ve sıkma yaparken denge bozulur yıkama yaptırırken denk olanları seçerseniz sorun giderilir muhtemelen bende yaşadım bu sorunu

Erkan
Erkan
19 Ağustos 2025 10:27

Evet aşırı uğultu var 15 senelik Vestel bundan az ses çıkartıyordu

Hatice
Hatice
17 Ekim 2024 15:55

Benim Samsung makinemde Aynı bu şekilde ses çıkartıyor, Aynı şekilde servis geldi normal olduğunu söyledi, Tüketici Mahkemesi'ne şikayet yapsam bir sonuç alabilir miyim bilemiyorum bu şikayeti çoğu kişiden duruyorum Samsung makinelerde, çözüm bulan varsa lütfen bilgilendirsjn

Samsung Çamaşır Makinesi Körük Lastiği Garanti Kapsamında Ücretsiz Onarım Talebi

Çağlar

"Samsung Genel Müdürlükten arayan beyefendiye göstermiş olduğu ilgi, anlayış ve çözüm odaklı yaklaşımı için teşekkür ederim. Süreç boyunca nazik ve profesyonel bir şekilde yardımcı olması memnuniyet vericiydi. Müşteri memnuniyetine verdiğiniz önem ve konuya gösterdiğiniz hassasiyet için ayrıca teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim."

Tümünü Gör
Samsung Çamaşır Makinesinde Kronik Sorunlar

Samsung ÇamaşırMakinesinde Kronik Sorunlar

Taha
Samsung Kaliteli Diye Aldık Tam Bir Fiyasko

Samsung Kaliteli DiyeAldık Tam Bir Fiyasko

Huseyin
Samsung 11 Kg Yapay Zeka Çamaşır Makinesi Sıkma Ve Durulamada Helikopter Gibi!

Samsung 11 Kg YapayZeka Çamaşır Makinesi Sıkma Ve Durulamada Helikopter Gibi!

Ayşegül
Samsung Pişman Oldum

Samsung Pişman Oldum

WW11BGA046AEAH Samsung Çamaşır Makinesi Hüsranı!

WW11BGA046AEAHSamsung Çamaşır Makinesi Hüsranı!

Ayvaz
Samsung Ayıplı Ürün