Elif sonuçtan hiç memnun değil

14 Eylül 2023 14:34

Merhabalar Samsung marka çamaşır makinem firma inanmak istemese de çamaşırlarımızı delik deşik etmekte. Tamamen kullanıcı hatası olduğunu 3 kez ilettiler. İlgi alaka zaten yok gelen servis pamukla bir baktı kazana ve yorum yaptılar. Çok deterjan kullanımı fazla sıktırma ve leke çıkartıcı kullanımı denildi. Resimlere de ekleyeceğim gibi kim olsa deterjandan olmadığını anlar ki tamamen yorum. 30 senedir nasıl kullanıyorsam su an da da aynı şekilde kullanıyorum makinemi. Nefret ettim attığım aldığım kıyafet parası makineyi geçti. Garantisi dolmadan. Gereği yapılır mı bilmiyorum ama en azından bu marka çamaşır makinesi alacaklara kılavuz olur diye düşünüyorum. Çok üzgünüz...

14 Eylül 2023 15:09 (Şikayetten 35 dakika sonra)

Arzu

Aynen bizde de bu sorun var. Kaç kere servis geldi. Bir şey bulamadılar. 1400 devirde oluyor dediler en sonunda. 1400 devri kullanmayacakmışım. Niye yaptınız o devri o zaman ve alırken niye söylemediniz. Ama 1400 kullanmadığım halde her şey delik deşik maalesef

Elif

Bana bunu söyleyen de olmadı ama söyle de bir sıkıntı var bence makinenin otomatik pamuklu vs programlarında otomatik atadığı sıkma devrini oraya 1400 devir olarak atamaması gerekiyor. Bunun ArGe'sinin yapılmış olduğunu düşünürüm bir kullanıcı olarak. Ama sıkıntı bu, firmanın büyüklüğünü dusunursek, geri dönüş alınması lazım bu açıklamayı bir tüketici olarak kabul etmek istemiyorum. Hatta sabah giyecek tshirt body bulamadım hepsi resimde kı şekilde. Giydiğim body bu üzerine gömlek giymek zorunda kaldım

Yağmur
02 Mayıs 2024 23:21
Samsung Eco Bubble Kıyafetleri Deliyor
Nurseli sonuçtan hiç memnun değil

Nurseli
12 Temmuz 2024 11:18
Samsung Çamaşır Makinesi Pişmanlığı
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ali
01 Ekim 2023 14:52