Yılmaz sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Buzdolabından Gelen Islık Sesi!

29 Haziran 2024 20:34
28 Haziran 2024 23:14

Uzun zamandır Samsung kullanıcısı ve tavsiye edicisi olmuşumdur buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık makinesi cep telefonu olmak üzere hemen hemen her alanda tercih etmişimdir ama yaşadığım sorun ve sıkıntılar beni derinden üzmektedir buzdolabımızdan gelen islik sesi geceleri duyulduğu gibi gündüzleri de duyulmaya başlandı rahatsız etmeye başladı bu ilk zamanlar bir gelip bir gelmemekteydi son zamanlarda sürekli gelmeye başladı bu durumdan şikayetçiyim ve sorunumun giderilmesini istiyorum ürünüm garanti kapsamı içinde ve kısa sürede çözümlenmesini talep ediyorum.

01 Temmuz 2024 16:26 (Şikayetten 1 gün sonra)

03 Temmuz 2024 17:25

Sizin için buradan cevap verince konu kapanıyor mu? Kaç gündür dönüş yapılmasını bekliyorum ne arayan var ne soran Samsung bu kadar mi ilgisiz bir firma Samsung ürünlerini ne kadar sevsem de almayı düşünmüyorum artık belki ben yeni bir buzdolabı alacağım ama siz çok şey kaybettiniz.

Mert sonuçtan hiç memnun değil

Üretim Hatası Ve Aşırı Servis Ücretleri Nedeniyle Buzdolabının Ücretsiz Değişimini Talep Ediyorum

08 Mayıs 12:05

10 Yıl Motor Garantisi Boşa Mı Verildi? Mağduriyetim Giderilmiyor!

Ömer
24 Eylül 2025 13:23
10-yil-motor-garantisi-bosa-mi-verildi-magduriyetim-giderilmiyor-1.jpg
Aycan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Buzdolabım Gürültülü, Servis Çözüm Bulamıyor Ve 32 Bin TL Ücret Talep Ediyor

Aycan
07 Nisan 22:20