Samsung Buzdolabından Gelen Islık Sesi!

Yılmaz
28 Haziran 2024 23:14

Uzun zamandır Samsung kullanıcısı ve tavsiye edicisi olmuşumdur buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık makinesi cep telefonu olmak üzere hemen hemen her alanda tercih etmişimdir ama yaşadığım sorun ve sıkıntılar beni derinden üzmektedir buzdolabımızdan gelen islik sesi geceleri duyulduğu gibi gündüzleri de duyulmaya başlandı rahatsız etmeye başladı bu ilk zamanlar bir gelip bir gelmemekteydi son zamanlarda sürekli gelmeye başladı bu durumdan şikayetçiyim ve sorunumun giderilmesini istiyorum ürünüm garanti kapsamı içinde ve kısa sürede çözümlenmesini talep ediyorum.

1 Temmuz 2024 16:26 (Şikayetten 1 gün sonra)

Yılmaz
3 Temmuz 2024 17:25

Sizin için buradan cevap verince konu kapanıyor mu? Kaç gündür dönüş yapılmasını bekliyorum ne arayan var ne soran Samsung bu kadar mi ilgisiz bir firma Samsung ürünlerini ne kadar sevsem de almayı düşünmüyorum artık belki ben yeni bir buzdolabı alacağım ama siz çok şey kaybettiniz.

Tümünü Gör
Samsung Bize Başka Marka Dolap Gönderdi!

Samsung BizeBaşka Marka Dolap Gönderdi!

Muammer
Samsung Buzdolabı Motor Arızası Ve Servis İlgisizliği!

Samsung BuzdolabıMotor Arızası Ve Servis İlgisizliği!

Coşkun
Samsung RB50RS334WW Buzdolabı Soğutmuyor, Çürüdü