Servet sonuçtan çok memnun

16 Temmuz 2024 19:07

Buzdolabı RT46K6000S8 dijital invertör soğutma sisteminde modele göre 10 yıl veya 20 yıl kompresör parça garantisi bulunmaktadır yazıyor. Benim 6 sene oldu. Buzdolabım çalışıyor, alt soğutuyor, dondurucu az soğutmaya başladı. Yetkili servis çağırdım, bana tek parça söylemiyle 2 tane parçanın değişmesi lazım diyor ve 7000 TL fiyat veriyor. Motoru da değiştireceğim diyor. Ya zaten 10 yıllık motor garantisi var. Buzdolabımın her şeyi çalışıyor. Fanı çalışıyor. Alt bölgesi çalışıyor. Sadece dondurucu bölüm yeterli soğutmuyor. Motoru garantiden değiştirmemek için cevap ve valf ücret yazıyor. Ya bu ikisinin fiyatı ne kadar ediyor? Yaz ortasında Samsun servisinden çektiğim eziyete bakın. Gerekli merciler görsün, mağdurum. Benden 7 bin TL fiyat istediler. Arıza ne diyorum, komple değişmesi gerekiyor diyor servis. Ben de komple değiştirsem arıza çözülür zaten. Yetkili serviste yazmış: Dijital inverter motor veya dijital inverter kompresör üzerindeki parça garantisi kapsamında değiştirilen motor ve motora bağlı değişmesi gereken yedek parça (Drayer, Drayer adlı parçaya bağlı servis borusu, gaz şarjı, işçilik ve nakliye ücreti garanti dahilindedir). Dahildir diyor. Para almak için valf değiştirmeden motoru garantiden değiştirmiyor... Servis elemanlarından şikayetçiyim. İşlerini düzgün yapsınlar, kimseyi mağdur etmesinler lütfen ve en kısa sürede sorunumun çözülmesini istiyorum. Bu yaz ayında bir de bütün dondurucudaki malzemeler çöpe gitti.

29 Temmuz 2024 19:52

Geçen Samsung buzdolabı ile ilgili şikayetimi paylaştım ne arayan ne soran ne ilgilen var tekrar yazmak istedim ürünlerinizin arkasında durun kas kere müşteri hizmetleri aradım oradan da ne sonuç var kimse ilgilenmiyor ücretsiz onarım istedim ona bile dönüş yapmıyorlar teknik servis geldi su 7000 bin tl açıklayın dedim hangi parçalar garanti içi en hangileri Garanti dışı ona bile cevap yok

16 Temmuz 2024 18:54

Gördüğünüz gibi valf ve cevap parçasına 7000 bin tl fiyat verdiler

29 Temmuz 2024 19:45

Şikayetimi hiçbir yetkili ne yazdı ne aradı Samsun pişmanlıktır arkadaşlar bulaşmayın

Duygu sonuçtan memnun değil

Samsung Buzdolabı Motor Arızası

Duygu
26 Eylül 2024 00:32
Kerem sonuçtan çok memnun

Kerem
06 Haziran 2024 21:27
"Şikavetvara teşekkür ediyorum sizin sayenizde çözüldü"

Adnan
23 Temmuz 2024 14:01
Samsung Motor Arızasına Fahiş Fiyat.
Samsung Motor Arızasına Fahiş Fiyat.
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Samsung RT46K6000WW/TR Model Buzdolabı Kronik Soğutma Problemi

Özgür