Turgay sonuçtan hiç memnun değil

15 Eylül 2023 00:16

Samsung marka buzdolabı alt kapağında kabarmadan dolayı değişim oldu ve o sırada ek garanti uzattım. Şimdi de videoda ve resimde yüklediğim gibi sadece üst kapağın köşesinde oldu. 4269840377 numaralı servis kaydı sonrasında, Marka servisi kullanıcı hatası dedi ve evde diğer çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi de inox ve onlarda hiçbir şey yok. Bu konu ile ilgili kendilerinden yazılı olarak belge istedim vermediler, ben gerekirse bilir kişi çağırarak bu markayı dava etmek istiyorum. Grup ve 30 hastanelik büyük bir firma merkezinde teknik müdür olarak çalışıyorum ve televizyondan buzdolabına kadar Samsung alıyordum bu durumdan sonra artık aldırmayacağım ve tüm çevreme kötüleyeceğimden emin olabilirsiniz. Bu konuda ya ürünün ayıplı olduğunu kabul edip gereğini yapın ya da ben tüm yasal haklarımı arayacağım. Ben 2 yıl önce 870 TL ödeyip ek garanti yaptım, şimdi Samsung eğer 750 TL lik kapağı karşılamayıp red veriyorsa yazık gerçekten.

15 Eylül 2023 08:46 (Şikayetten 8 saat sonra)

19 Eylül 2023 20:43

Bana geri dönüş yapsanız ne olur ki, kafanıza göre inceleme yapacağız deyip oyalayıp sonra olumsuz diye cevap veriyorsunuz. Size diyorum ki tüm beyaz eşyalarım inox ve hiç birinde bu buzdolabı gibi olmadı, bu ürünün hatalı olduğu belli, önce alt kapak kabardı ve değiştirdiniz, şimdi de üst kapak. Diğer ürünlerde veya değişen alt kapakta bir sorun yok ama üst kapakta kabarma var ve hatalı. İnceleme yapacaksanız doğru düzgün alırsınız incelersiniz, evde karşıdan bakmayla ürün mü incelenirmiş. Kötü bir ürün, kötü servis, kötü marka, kötü

06 Ocak 2024 13:46

Üst kapak conta değişimi ve terleme sonucu arıza giderilmedi ve hala terleyip su o pas olan yere akıyor. Bu da demek oluyor ki yeterince inceleme olmuyor ve terleme suyu boya atmasına sebep olup pas yapmıştır. Lütfen üst kapak değişimini tekrar incelemeye alır mısınız

Sinan
14 Şubat 2024 18:47

Murat
24 Ocak 2024 16:49

Abdulsamet
05 Şubat 2025 18:08
Samsung Buzdolabında Paslanma Sorunu Ve Yetersiz Servis
Samsung Buzdolabında Paslanma Sorunu Ve Yetersiz Servis
Saadet sonuçtan hiç memnun değil

Saadet
07 Aralık 2023 13:53