Samsung Buds FE Kulaklık Şarj Sorunu

İlhan
16 Aralık 2024 13:09
İlhan'ın Teşekkür Mesajı
“Migros'tan aldığım Samsung Buds fe kulaklık şarjı çabuk bitiyor diye değişim istemiştim düşündüm bir süre kullanalım bakalım inşallah olmaz ama büyük bir sorun olana kadar kullanma kararı aldım hemen yazımı dikkate alıp dönüş yaptığınız için öncelikle teşekkür ederim şu an için değişimden vazgeçtim”

Migros'tan Samsung Buds FE Bluetooth kulaklık aldım, daha 1 hafta oldu. Şarjı, hiç görüşme yapmasam bile çok çabuk bitiyor. En az 8 saat gitmesi gereken şarj, 5-5.5 saat gidiyor. Bu konuda ne yapmam gerekiyor? Bana yardımcı olabilir misiniz? Saygılarımla, cevap bekliyorum.

16 Aralık 2024 15:48

17 Aralık 2024 09:20 (Şikayetten 20 saat sonra)

20 Aralık 2024 09:40

Değerli müşterimiz, İletişim bilgilerinizi paylaşmadığınız için size ulaşamadık. Destek hatlarımıza ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

Selin
17 Kasım 2024 22:53
Samsung Buds Fe Kulaklığım Şarj Sorunu
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Volkan
15 Ocak 2024 21:20