Adnan sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2023 18:31

7 Temmuz 2023'de almış olduğum Samsung çamaşır makinesinde aşırı derecede ses var. Samsung servisi defalarca aramama rağmen hiçbir şekilde geri dönüş yapmadı.

Ürün ayıplı olduğunu belirtiyorlar ve servis yönlendireceklerini söylüyorlar, ancak arayan soran yok ve ürünlerinin arkasında durmuyorlar. Yarın fatura ve fiş ile birlikte Tüketici Heyeti'ne başvuracağım.

11 Temmuz 2023 08:58 (Şikayetten 14 saat sonra)

11 Temmuz 2023 09:12

Ben firmanızı tercih etmedim arkadaşımın aklına uydum benim adetim değildir Samsung almak

13 Temmuz 2023 00:17

Bugün Samsung servisi maksa elektronik Küçükçekmece servisinden 8 senelik usta olduğunu beyan eden işi bilmeyen kurduğu makineyi kontrol etmeyen beceriksiz servisi geldi gürültülü çalışan makineye değişim raporu yazmadı arkasındaki ezikliği temiz su borusunu bağlarken görmediğini söylüyor makinenin çalışmasına da normal diyor ben bugün Tüketici Mahkemesi'ne gittim gerekli şikayetlerde bulundu bana gelen servis elemanıyla çalıştığı firmayla avukatıma talimat verdim ayıplı ürün nasıl değişim yazılmaz kendileriyle Adalet önünde hesaplaşacağız Samsung benim gözümde merdiven altı ürün ve şunu söylemek istiyorum almayın

Hava sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2023 16:20

Burcu
09 Haziran 2024 14:14
Samsung Çamaşır Makinesi Çamaşır Yırtma Problemi!
Samsung Çamaşır Makinesi Çamaşır Yırtma Problemi!
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

11 Ağustos 2024 22:49
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Çamaşır Makinesi Servis Sorunu Ve Haksız Ücret Talebi

Sinan