Samsung Arızalı Teslim Edilen Klima 40 Gündür Değişmedi

23 Eylül 2023 20:50

Samsung marka 24.000btu klima satın aldım. 16.08.23 tarihinde montaj için gelen servis çalışanları ürünün arızalı olduğunu ve değişim gerektiğini bildirdi. Gerekli müracaatlar yapılmasına rağmen 40 günden uzun sürede yenisi gönderilmedi. İhmaliniz, beceriksizliğiniz, kalitesizliğiniz... Vs vs vs yüzünden 40 derecenin üstünde sıcakları yaşadığımız bu yaz aylarında yeni doğmuş bebeğimiz ile büyük zorluklar çekiyoruz, aile huzurumuzu dahi etkilediniz. Firmanıza söyleyecek iyi sözüm kalmadı. Sabırla bekledim ancak artık yasal haklarımı en yüksek derece kullanacağım.

24 Eylül 2023 11:31 (Şikayetten 14 saat sonra)

10 Ekim 2023 09:29

16.08 tarihinde Samsung firmasından aldığım klima arızlı çıktı, 40 gün kadar beklettiler. Son 10 gündür klimanın siparişinin geçildiği kısa sürede teslim edileceği söylensede ürün hala gelmedi.

10 Ekim 2023 22:54

50 gündür beklediğim arızalı klima yerine dış ünite ile uyumsuz hatlı iç ünite gönderip, beni hala mağdur etmeye devam eden Samsung firmasından herkesin uzak durması gerekir. Ben bu ciddiyetsiz firmadan ürün alarak büyük pişmanlık yaşıyorum. Tüm yazı klimasız geçirdim.

10 Ekim 2023 23:01

Sıfır aldığım ve arızalı çıkan 24.000btu klima yerine yenisi 50 gündür teslim edilemedi. Yerine dış ünite ile uyumsuz farklı model iç ünite gönderildi. Bu ciddiyetsiz ve beceriksiz firma yüzünden tüm yazı klimasız geçirdim.

Gizem sonuçtan çok memnun

Gizem
08 Temmuz 2025 00:20
"Gül hanıma çok teşekkür ediyorum, her gün arayıp bilgilendirme yaptı. Gerçekten çok ilgili bir Hanımefendi ve şikayetimin çözülmesinde çok yardımcı oldu."
aldigim-klimada-surekli-ayni-ariza-cozum-bulunamiyor-8.jpg

Sıfır Samsung Klima Arızalı Çıktı

Nuhoğlu
01 Ağustos 2025 16:34
Samsung Arızalı Gelen Klima Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Deneyimi
Ali sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2024 13:16
Samsung Samsun Marka Klima Arızası.

Samsung Kategorileri