Samet sonucu yetersiz buldu

Kurulum Hizmeti Sorunu Ve İletişim Eksikliği

Kurulum Hizmeti Sorunu Ve İletişim Eksikliği
24 Aralık 2024 21:01

Vatan Bilgisayar'dan bugün teslim aldığım Samsung televizyon için müşteri hizmetlerinden kurulum için 444 77 11'i aramam istendi. Müşteri temsilcisiyle konuşma şansınız yok, zaten sesli komutlarla defalarca randevu oluşturmama rağmen "Samsung ailesine hoş geldiniz, montaj talebiniz oluşturulmuştur. Servisimiz sizinle en kısa sürede irtibata geçecektir, ürün: televizyon B043" mesajı geliyor. Canlı mesajdan, WhatsApp'tan da aynı prosedürü uygulamama rağmen arayıp soran yok. Televizyon kutusunda bekliyor, öylece o kadar para verdik. Muhatap kimse yok, arayan soran kimse de yok.

24 Aralık 2024 22:17 (Şikayetten 1 saat sonra)

25 Aralık 2024 14:23

Hala arayan soran bir de mesaj geldi Samsung servisten daha televizyona kuruluma gelinmedi ama gelen mesajlar tamir ve onarım yazıyor 😂 gerçekten de çok komik inşallah ayıplı mal satmamışlardır bize resimlerini ekliyorum Vatan bilgisayarıda esefle kınıyorum sattığı malın arkasında durmuyor parayı hemen alıyorlar sonra ne halin varsa gör politikası böyle ticarette olmaz

Barış
30 Aralık 2024 22:00
Sait sonuçtan hiç memnun değil

Samsung TV Montajı İçin Günlerce Bekletildim, Kimse Yardımcı Olmadı

17 Temmuz 2023 12:59
Samsung TV Kuruluma Gelmiyor
Ali sonuçtan memnun

14 Aralık 2023 20:41
"444 77 11 çözüm ekibi ile gerçekleştirdiğim görüşmelerdeki onlarca kişi arasından tek çözüm odaklı kişi olan Uğurcan Bey'e özellikle teşekkür ederim. Samsung Kağıthane Servisinin negatif davranışını Samsung TR ekibi meşakkatli de olsa bu şekilde müşterisini mağdur etmeden giderdiği için de ayrıca teşekkür ederim."
Samsung Kategorileri