15 Kasım 2024 17:571.911

Önlen alışveriş mükerrer çekim
Merhaba, bugün Instagram'da gezinirken Karaca mağazasının Kasım indirimleri reklamını gördüm. Sipariş oluşturdum, kart bilgilerini girdim ve QNB Finansbank'tan bildirim kodu geldi. Kodu girdim, hatalı dedi. Bankadan tekrar kod geldi. Yanlışlık oldu diye düşündüm, tekrar kodu girdim, yine hatalı dedi. Bankadan geldiği için sabah sabah yanlış mı giriyorum diye tekrar girdim. Sonra herhalde kısmet değildir diye vazgeçtim. Mobil bankacılığa baktım ve ek hesabımdan üç sefer para çekildiğini gördüm. Bilmediğim bir cüzdana aktarım yapılmış. Hemen bankayı aradım, kartlarımı iptal ettim. İlk defa Karaca'ya güvenip sipariş oluşturdum, bu kadar kolay olmamalı. Banka şikayetimi oluşturdu ama ek hesaptan 6000 TL çekildiği için sorun çözülene kadar faiz işleyecek. Lütfen paramın iadesini yapın, savcılıkla uğraşmak istemiyorum. CİMER'e de başvurdum, paramı geri yatırın. Küçük çocuğumu kreşe verip çalışıp alın teri ile para kazanıyorum, bu kadar basit değil.

4 Aralık 2024 11:19

Banka kartımın iznim dışında başka internet alışverişine açılması ve limit güncelleme talebi daha önce de harcama itirazında bulunduğum bankanızın uzman ekibinizden aldığım cevaplar beni çok şaşırttı naçizane fikrim uzmanlık dışında önce verileri sırası ile incelemeleri ve tarafsız olmaları alışveriş sırasında bankadan kod geliyor ben kodu girdikçe hatalı diyor tekrar kod geliyor tekrar hatalı diyor işlem gerçekleşmiyor sipariş oluşmuyor ama meğerse kartımdan para çekiliyormuş bu ilk iki çekimden sonra tekrar mesaj geliyor kartınız internete onayınız dahilinde açılmıştır tekrar mesaj kartınızın limiti alışverişe yetecek şekilde güncellenmiştir tekrar kod girince yine hata böylece 3 sefer 1.999 TL çekiliyor kartımdaki ek hesap limiti zaten 16.000 TL neyini güncellediniz onaya istinaden daha çok çeksinler diye mi yani toplamda kartımdan 5.997 TL para çekilmiş bildiğim kadarıyla 5.997 TL 16000 den büyük değil nasıl uzmanlık sa derhal gerekli incelemelerin yapılmasını ve paramın iadesini talep ediyorum size kolaylık olsun diye gelen mesajları sırasıyla numaralandırdım dikkatli bakın

15 Kasım 2024 18:03 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB

20 Kasım 2024 17:13

Lütfen en kısa sürede mağduriyetimi giderin iş arkadaşlarımdan borç alıp ödedim şimdi kimseye borçlu kalmak istemiyorum sizden gelen bilgilere istinaden girmiş olduğum bu çıkmazdan beni kurtarın lütfen 10 yılı aşkın bir süredir bankanız müşterisiyim bne oparayla Fakir olmam ama sizin büyük bankacılık isminiz zarara uğrar bütün kartlarımı kapatıp başka banka ile yoluma devam ederim her yerde her platformda yazarım bu başıma gelenleri teşekkürler ilginiz için ama olumlu sonuçlansın mağduriyetim giderilsin

20 Kasım 2024 17:32

Başvurunuz Türkiye Bankalar Birliğine Ulaşmıştır. Gelen Kutusu noreply 16:52 (41 dakika önce) Alıcı: ben Başvurunuz 20.11.2024 tarihinde 5311332 referans numarası ile kayda alınmıştır. Kayıt süreci ile ilgili, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamındaki aydınlatma metnine, aşağıda yer verilmiştir. Başvurunuza ilişkin yapılacak değerlendirme sonucu, elektronik posta adresinize ya da bildirmiş olduğunuz diğer iletişim adresinize gönderilecektir. Başvuru durumunuz hakkında, (http://www.tbb.org.tr/net/anket/index.aspx) internet adresinden, başvuru numaranız ve t. C. Kimlik numaranız ile bilgi edinebilirsiniz. Kişisel Verilerin Korunması Kanun ile İlgili Aydınlatma Metni Birliğimize yaptığınız Hakem Heyeti başvurusu kapsamında kendi rızanız ile vereceğiniz kişisel verileriniz, başvurunuzun değerlendirilmesi ve sonuçlandırılması amacı ile sınırlı olarak 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 5’İnci maddesinde yer alan “veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması” ve “ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri sorumlusunun sorumlu olması ” hukuki sebebine dayanarak, veri kayıt sisteminin parçası olarak otomatik olan ve/veya otomatik olmayan yöntemle Birliğimiz kayıtlarına işlenecektir. Kişisel verilerinizden, ad soyad, t. C. Kimlik numaranız, iletişim bilgileriniz ve başvurunuzun değerlendirilmesinde ihtiyaç duyulan diğer bilgileriniz, üyemiz Bankalar, ilgili Hakem Heyeti üyeleri, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, çağrı merkezi şirketi, Birliğin teknik destek hizmeti aldığı bilgi teknolojileri şirketi, saklama hizmeti aldığı arşiv firması ve başvurunuzun E-Devlet üzerinden alınmış olması halinde TÜRKSAT a. Ş. İle paylaşılacaktır. Başvurunuzun kredi kartları ve banka kartları ile ilgili olması durumunda anılan kişisel verileriniz Hakem Heyeti mevzuatı kapsamında Heyete katılacak Bankalararası Kart Merkezi a. Ş. Yetkilisi ile de paylaşılacaktır. Kanunun “ilgili kişinin haklarını düzenleyen” 11'İnci maddesi kapsamındaki taleplerinizi, “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları hakkındatebliğ” gereği Birliğimizin Nispetiye Caddesi Akmerkez B3 Kule Kat:13 34340 Etiler / İstanbul adresine iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Türkiye Bankalar Birliği

4 Aralık 2024 10:55

Merhaba;Bankanıza naçizane uyarım Uzman ekibinizi değiştirmeniz kartım sipay/milyon yapı t tarafından internete açılıyor sizde benim onayıma istinaden diye oyalıyorsunuz madem kartım kapalı ilk 10:37 deki gelen mesajda 1.999 TL sonraki 10:38 1.999 TL harcama için şifre gönderiyorsunuz ve kartımdan para çekiliyor hemen ardından gelen mesajda 8051 ile biten banka kartınız verdiğiniz onaya istinaden internet alışverişine açılmıştır diyor hemen ardından gelen bir diğer mesaj verdiğiniz onaya istinaden banka kartınız alışveriş limitiniz işleminize yetecek şekilde güncellenmiştir ve tekrar 1.999 TL çekiyor bende soruyorum madem kartım kapalıydı neden 2 deva 1.999 TL çekildi madem limitim güncellendi güncellenmeye gerek yoktu zaten 16.000 ek hesap limitim vardı toplam 5.997 TL çekim yapılmış daha 16.000 üzeri değildiki güncelleme yapayım bilgim var ya öyle diyorsunuz ve ben uzman görüşlerinizi mantıklı ve delillere dayanarak sonuca ulaşmanızı istiyorum aksi takdirde maalesef bundan sonra avukatımla görüşeceksiniz güvenlik sorunu size ait elalem istediğni yapıyor fiş görüntülerini sırayla takip edin lütfen uzmansınız ya

5 Aralık 2024 17:02

Bana verilen cevap saçma sapan uzmanlarınız çok güzel inceleme yapmışlar teşekkür ederim 10 yılı aşkın süredir kullandığım kredi kartımı ve tüm bankanızla olan hesaplarımı kapatıyorum bir daha sizinle çalışmak istemiyorum ilgisizliğiniz için çok teşekkür ederim ayrıca bankanıza güven sorunu oluştu demek ki dolandırıcılar istediği zaman hesabımdan para eçekecekler sizde benim onayladığımı söyleyerek geçiştirekesini ne ala memleket

26 Aralık 2024 13:44

Güvenilir olmayan banka artık bütün hesaplarımı kapatıp başka banka ile çalışacağım ilgisizliğiniz için teşekkürler bankanın dediği cevap sahte sitelere girmeseydiniz sanki biz biliyoruz sahte olduğunu da sende güvenlik önlemlerini al karşı taraf kod istiyor onlarda gönderiyor hırsızın hiç mi suçu yok dercesine yani suçlu ben oluyorum maalesef paramı iade etmediler dediklerine göre sipay /milyon yapı top slip sunmuş ama yalan eminim ki irtibata bile geçmemişler belge istedim göndermediler teşekkürler QNB Finansbank ciddiyetiniz ve ilginiz için 12 yıllık çalışmamız son Buldu ve her yerde herkese anlatacağım

22 Ocak 2025 16:23

İlginiz için çok teşekkür ederim istediğim belgeleri ulaştırmadınız ve dalga geçermiş gibi telefonla arayıp sonuç istediğim gün aynı tarihte mektup adı altında bir yazı göndermişsiniz mailime okara komik ki kendi rızamla almışım gibi sizi Sipay ı ve Milyon yapımı savcılığa verdim haberiniz olsun bana mektup gönderdik diyorsunuz ortada yazılı hiçbir belge yok nasıl bir tutarsızlıktır

23 Temmuz 2025 15:11

Şikayetim halen çözülmedi ve süreç oldukça uzadı hakem heyetinden olumlu sonuç almama ve karşı tarafın paramı 19.03.2025 tarihinde ilgili karta iadesi yepılmıştır bilgisi verilmesine rağmen bankanız ilgisizliği ve lakayıtsızlığı ile hizmet vermemeye devam ediyor SB evrak veriyorum haberleri yok şikayet oluşturuyorum cevap yok arıyorlar ben defalarca sorunu iletmeme yazmama rağmen derdimi anlatamıyorum mail atın diyorlar verdikleri mail aylar önceden değişmiş kendilerinin bile haberi yok tekrar yeni mail verdiler inşallah olumlu sonuçlanır ben artık çok sıkıldım ve yoruldum altı üstü 5997 TL ama bir tl bile olsa peşini bırakmayacağım yeni müşterilere özel faizsiz kredi hoşgeldin promosyonları vs kampanyalar yapana kadar yıllarca seninle çalışan müşterine öncelik versene ama yok o zaten çantada keklik bütün alışverişimi 15.11.2024 tarihi itibari ile bitirdim ilgisiz uzmanlar olmayan slip var deyip harcama itirazımı red ediyor olmayan bir firma milyon yapı /top ile görüşüp belge alıyor savcılık ulaşamıyor milyon yapıya benim bankam slip bile bulmuş tebrikler çabuk paramı hesabıma aktarın yeter artık çok uzadı

28 Ekim 2024 10:481.991

QNB QNB Finansbank güvenlık açığı ve şüpheli işlem QNB QNB Finansbank'ın müşterisiyim. 2 gün önce Karaca sitesinde öde...

QNB Finans Kayıp Para Sorunu

18 Ağustos 2024 00:492.771

Merhaba, öncelikle QNB Finansbank müşterisi değilim ama daha önce iş yerim banka kartı olarak onu kullanıyordu aldım ama...

QNB Finans Kayıp Para Sorunu
1 Destek

Kredi Kartı İptalinde Yaşanan Sorunlar Ve Bilgim Dışında İşlem

4 Ağustos 2025 16:13563

QNB kredi kartı aldım. Birkaç saat sonra eve geldiğimde, kartımdan para çekildiğine dair ve bu işlem bilgim dışında ise ...

Onay Mesajı Gelmeden Çekilen Para: Güven Sorunu

7 Şubat 2025 17:211.677

QNB kredi kartı ile sürekli mail order ile kart fotoğrafımı gönderip alışveriş yapıyorum. Önceden bir sıkıntı yoktu tele...

Onay Mesajı Gelmeden Çekilen Para: Güven Sorunu

Tümünü Gör
QNB Türkiye Çok Fazla Para Kesmiş!

QNB Türkiye ÇokFazla Para Kesmiş!

Cafer
QNB Türkiye ATM, Çözüm Bekleniyor

QNB Türkiye ATM,Çözüm Bekleniyor

Halil
QNB Türkiye ATM'sini Sigara Kül Tablasına Çevirmişler!

QNB TürkiyeATM'sini Sigara Kül Tablasına Çevirmişler!

Osman
QNB Türkiye ATM'leri Çalışmıyor

QNB TürkiyeATM'leri Çalışmıyor

Kerem
QNB Türkiye  ATM Bakım Kontrol Yapılmıyor Yenilenmesi Gerek!

QNB Türkiye  ATMBakım Kontrol Yapılmıyor Yenilenmesi Gerek!

Vezir
QNB Finansbank Karekodla Para Çekmek İstiyorum