Serdar sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2024 18:19

Ben Ümraniye Ihlamurkuyu QNB Finansbank şubesine gittim. Sıra alıp bir saat sıra bekledikten hesabımdaki 30 bin TL'yi çekmek istedim. Bana bankada para bulunmadığını belirttiler. Öğleden sonra gelmişsiniz deyip geçiştirdiler. Aradan bir ay geçti. Bugün gene bankaya gittim. İçerideki ATM'yi kapatmışlardı. Vezneden 40 bin lira paramı istediğimde ise paranın kalmadığını belirttiler. Kendi müşterisi olduğum banka kendi paramı bana veriyordu. İki defa yaşadım ve paramı alamadım. Sebep olarak ise öğleden sonra saat iki de bankaya gitmiş olmam söylenildi. Öğleden sonra para bitiyormuş. Onlarca insan sıra bekliyordu. Hepsi rezil ve mağdur oldular.

15 Kasım 2024 18:20 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB

Serdar
Serdar
09 Aralık 2024 22:20
qnb-finansbankta-para-cekme-sorunu-ve-magduriyet-4.jpg
qnb-finansbankta-para-cekme-sorunu-ve-magduriyet-3.jpg
qnb-finansbankta-para-cekme-sorunu-ve-magduriyet-2.jpg
qnb-finansbankta-para-cekme-sorunu-ve-magduriyet-1.jpg

İstanbul Ümraniye Ihlamurkuyu Mahallesi'nde bulunan QNB QNB Finansbank şubesi her daim müşterilerini mağdur ediyor. Geçen ay şikayet ettim. Gittim gene sorun yaşadım. Hiçbir ATM sinden para çekemedim. Hem dışarıdaki hem de içerideki ATM'yi bilerek kapatmışlar. Her bankaya gittiğimde para yok diyorlar. Daima onları şikayet edeceğim. Bu sorun devam ettikçe daima şikayet edeceğim. İşleri güçleri halka hizmet etmek değil halkı mağdur etmek. Gittim başka bankadan para çektim. QNB Finansbank'ın ne içerideki ATM'den ne de dışarıdaki ATM'den para çekemedim.

Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

11 Şubat 2025 19:33
Melih sonuçtan çok memnun