Cemil sonuçtan hiç memnun değil

QNB Finansbank Trafik Cezası Ödeme Teyit Sorunu

15 Ağustos 2024 18:53

QNB Mobil üzerinden trafik cezası ödemesinde bulundum. İşlemi gerçekleştirdikten sonra mail adresime dekont gönderebildim ancak sonrasında bankacılık üzerinden ödeme tutarı dışında bir bilgi görüntüleyemiyorum. Mail adresime yönlendirilen ödemem diğer bankalar gibi vergi tahsil alındısı belgesi şeklinde değil dekont şeklinde gözükmekte. Sadece vergi dairesi şahsi bilgilerim ve plakaya ait bilgiler bulunmakta. Tutanak seri no vs gibi diğer bilgiler bulunmamakta. Dolayısıyla ödenip ödenmediğinden emin olamıyorum ve vergi dairesi sitesinden borç sorgulama şeklinde kontrol ettiğimde ödeme ekranına aktarıyor halen. Müşteri hizmetleriyle binbir zorlukla bağlandıktan sonra durumu görüştüm. Bu konuda yardımcı olamayacaklarını söylediler. Gerekli belgemin (vergi tahsil alındısı belgesi) mail adresime ulaştırılmasını talep ediyorum. İlerde yaşanacak ödemenin yapılmadığı, indirimli tutarın ve cezanın çok daha üstünde faizli şekilde tarafıma yansıtılması gibi sorunlarla karşılaşırsam bankanızla çalışmayı sonlandırmaktan ve kurumunuzdan şikayetçi olmaktan çekinmeyeceğim bilginize.
Düzenleme : Belgenin tarafıma gönderilmesi mümkün değilse ödemenin iadesini talep ediyorum. Başka bir banka ile gerçekleştirebilirim.

15 Ağustos 2024 19:21 (Şikayetten 28 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

Şükrü sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2023 15:08

QNB Finansbank Yetersizliği Vergi Tahsil Alındı Belgesi Üretemiyor

14 Ağustos 2024 11:45
Eren sonuçtan çok memnun

12 Eylül 2023 22:04
"Sorun çözüldü"
Ugur sonuçtan hiç memnun değil

Trafik Cezası İndirimi Yanlış Tahsil Edildi, İade Talebim Cevapsız Kaldı

09 Eylül 2025 15:27