QNB Finansbank Kampanya Ödülünün Haksız Geri Alımı

QNB Finansbank Kampanya Ödülünün Haksız Geri Alımı
24 Aralık 2024 21:16

QNB Finansbank'ın 'Maaşım QNB'de' programına 10 Aralık 2024 tarihinde katılım sağladım ve bankanın kampanya koşullarına uygun işlemi gerçekleştirdim. Banka hesabıma 20.000 TL ödül yatırıldı. Ancak, 17 Aralık 2024 tarihinde mobil uygulamada 'Maaşım QNB'de nakit ödül geri alım' adı altında 18.295,78 TL kredi kartı borcu yansıtıldığını gördüm. Bunun üzerine müşteri hizmetlerini arayarak, koşullara uygun harcama yaptığımı ve bankanın da kampanya ödülünü yatırdığını belirterek yansıtılan borcun nedenini öğrenmek istedim. Ayrıca hatanın düzeltilmesini ve borcun silinmesini talep ettim.

Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde, temsilci bana kampanya katılımında gerçek dışı ve kötü niyetli kullanım yaptığımı söyledi. İşlemlerimde kötü niyetli olan şeyin ne olduğunu sorduğumda, kendi katılımınızı sağlayıp parayı başka bir kişiye gönderdiğiniz belirtildi. Ben, kendime ait olan hesabımdan bankanıza para gönderip, paramı istediğim kişiye borcum olduğu için gönderebilirim. Böyle bir şeyin kötü niyetli olduğu söylenemez. Kampanya koşullarında kendi hesabınızdan gelmesi gerektiği yazıyordu. Yıllardır QNB müşterisi olarak bana verilen ödülün 1 hafta sonra geri alınmasını doğru bulmuyorum.

Sözleşme ve kampanya taahhüdünde bununla alakalı hiçbir kural yok. QNB Bankası böyle bir durumda parayı gönderdiğim kişiye karışamaz ve kampanyayı iptal edemez. Kampanyanın gereğini yerine getirerek şartlara aykırı herhangi bir işlem yapmadım. Haksız sonlandırmanın iptal edilmesini, program kapsamındaki haklarımın iadesini ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

24 Aralık 2024 21:26 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2024 17:14

Haksız Borç Yansıtılması Ve Kampanya İptali

26 Aralık 2024 14:40

20 Aralık 2024 14:49
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2024 00:00
Yanlış Kampanya İptali Ve Haksız Borç Yansıması