10 Şubat 2024 10:54

2012 yılında QNB Finansbank'a olan borcum nedeniyle Manisa'da kapatılan 2. İcra Dairesi tarafından 2012/1707 dosya numarası ile icra takibi başlatıldı. Bu 12 yıllık süre içinde bana ulaşan olmadı. Anılan dosya şu anda takipsizlik durumunda görünüyor ve icra takibi sırasında diğer tüm banka hesaplarıma haciz müzekkeresi gönderildi. Bu yüzden hiçbir finansal işlemde olumlu yanıt alamıyorum. UYAP üzerinden dosyaya baktığımda, dosyada ismi yazılı olan avukatı aradım; ancak kendisi 10 yıldır bu banka ile çalışmadığını, şu an dosyanın kime devredildiğini bilmediğini söyleyerek telefonu kapattı. Defalarca QNB Finansbank müşteri hizmetlerini aramama rağmen, dosyanın şu anki muhatabının kim olduğunu öğrenemedim. Dosya kapsamında mağdur olduğumu belirtmeme rağmen herhangi bir geri dönüş yapılmadı ve çözüm sunulmadı. QNB Finansbank tarafından hakkımda açılan ve şu an muhatabının kim olduğu bilinmeyen, kapatılan Manisa 2. İcra Dairesi'ndeki 2012/1707 numaralı icra dosyası nedeniyle mağdur durumdayım. İlgilenen ve geri dönüş yapan kimse olmadığı için en kısa sürede çözüm sunulmazsa BDDK ve CİMER'e dilekçe ile şikayette bulunacağım. Bu dosya yüzünden finansal işlemlerde ret yanıtı alıyorum.

10 Şubat 2024 11:23 (Şikayetten 28 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

11 Şubat 2024 12:06

Hiçbir şekilde dönüş yapılmadı hala muhatap yok.

Seçkin
Seçkin

Merhabalar aynı yıllarda benimde borcum vardı yasal takibe düşen ve dediğiniz gibi bende hiçbir finansal işlemden olumlu sonuç alamıyorum zamanında kapatmıştım borcumu ama icradan haricen tahsilat olarak düşülmemiş dosya bir sonuca varabildinizmi banada yardımcı olur musunuz ne yapmamız gerekiyor

Kağan

Buradan yapmış olduğum şikayet neticesinde banka avukat görevlendirdi tarafıma dönüş yapıldı ve dosya tamamen kapatıldı, buradan şikayet yazmanız gerekiyor ki ilgilenilsin öbür türlü ilgilenmiyorlar maalesef.

QNB Finansbank Ve Hukuk Bürosunun Yoğun Aramaları Ve Tehditkar Mesajları

21 Mayıs 2025 11:09