QNB Finansbank Dijital Köprü İptalleri Hakkında

14 Şubat 2024 17:19

Dijital köprüye üye olalım dedik, bize verdikleri bilgiler eksik ve yanlış. Daha başlamadan iptal istedik bu seferde iptal gerçekleştirmediler. En kısa sürede deyip bizleri oyaladılar. Onlar yüzünden fatura kesemez olduk.
Kesinlikle bu programa geçmeyin. Hele başka bir programa entegre olacaksanız dijital köprünün maliyetleri çok yüksek. Bedava falan değil. İçerikleri çok kısıtlı.

14 Şubat 2024 17:19 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

Laura
Laura

Merhaba, sorununuzu çözdünüz mü? Bizde başvurduk. Mobil şifren almak için bile 5 gündür telefon ve şu arasında gidip geldik. Ticari kredi kartı, çek vb. Ürünlerinden kullandırmadılar. Ticaret için gereli olan ürünleri kullanmada, nasıl başarılı olunur ki? Bizde üyelik iptali izleyeceğiz

Akif
Akif

Merhabalar Biz üyeliğimizi iptal ettirdik. Orta ölçekli firmalar için uygun olmadığını düşündük. Yinede tercih sizin.

QNB Finansbank Dijital Köprü Yüksek Kontör Fiyatları

03 Aralık 2023 17:25
Melis sonuçtan hiç memnun değil

31 Mayıs 2024 21:19
QNB Finansbank Dijital Köprü Kontör Problemi
İzzet sonuçtan hiç memnun değil

QNB Dijital Köprü'de Ücretsiz Vaadiyle Yaşanan Hayal Kırıklığı

25 Temmuz 2025 13:26