Melis sonuçtan hiç memnun değil

31 Mayıs 2024 21:19

Bugüne kadar çalıştığım en kötü bankalar arasında yerini aldı. Hiçbir problemi çözümleyemeyen, sadece teknik destek için talep açıp çocuk oyuncağı gibi sonuçlandırıp sonucunda hiçbir şey elde edemediğiniz bir sistem. İlk müşterisi olduğumda dijital köprüde 1000 kontör hakkı tanımlandı. Henüz 650 tane kullandığımda limit dolmuştur diye bildirim aldım ve bir daha ne açtığım taleplerle olay çözüldü ne de ben kalan kontörlerim nereye gitti bilgi sahibi olamadım. Mecburen gidip kendi paramla 350 kontör hakkım olmasına rağmen para vererek kontör aldım. Avantajlı müşteri olun, kontör almadan devam edebilirsiniz dediler. Ayın avantajlı müşterisi oldum. Bildirim almama rağmen sınırsız şekilde kullanma hakkım olmasına rağmen hâlâ kestiğim e-arşiv faturalar kendi kontör haklarımdan gidiyor ve tabii ki 2 gün oldu. Bu da çözülmedi. Bu kadar dijital platforma önem vermeyen, problemleri çözemeyen bir yerde olduğum için çok pişmanım. En kısa sürede bütün ilişkimi bitireceğim.

31 Mayıs 2024 21:21 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

31 Mayıs 2024 22:16

Ben bu söylediğiniz her yeri arayıp talep bıraktım zaten karşınızda çocuk varmış gibi sadece oyalıyorsunuz başka hiçbir çözüm yok

01 Haziran 2024 12:10

Güncelleme olarak tekrar aradım ve asla çözüme kavuşmadı.

İzzet sonuçtan hiç memnun değil

QNB Dijital Köprü'de Ücretsiz Vaadiyle Yaşanan Hayal Kırıklığı

25 Temmuz 2025 13:26