Nizamettin
11 Ocak 2024 14:00

03.01.2024 tarihinde saat 18:10'da QNB Finansbank kredi kartımdan iyzico/Zara firmasından 724 TL, Moka/Zara İtha firmasından 3.790 TL, Moka/Zara İtha firmasından 554 TL, Lidio/Steam firmasından 159 TL, Lidio/Blizzard firmasından 2.239 TL, iyzico/Supplementer firmasından 449 TL, Lidio/Blizzard firmasından 2.509 TL, iyzico/zara.com firmasından 654 TL, Lidio/Steam firmasından 319 TL, iyzico/Amazon firmasından 452 TL, iyzico/AliExpress firmasından 621 TL, Paratika/Grizzone firmasından 672 TL, Param/DeFacto firmasından 3.279 TL, PayTR ödeme firmasından 399 TL, iyzico/Amazon firmasından 859 TL iznim olmadan ve şifre talebi gelmeden çok sayıda harcama yapıldığı gözüküyor. Fakat bu harcamalar benim bilgim dahilinde ve rızam olmadan yapılmıştır. Harcamalar gerçekleştikten sonra saat 20 sularında QNB Finansbank'tan mesaj yoluyla bildirimleri gördüm. Bunun üzerine QNB İletişim Merkezi'ni arayarak itirazımı yaptım ve tüm banka kartlarımı iptal ettirdim. Aynı gün kartlarımı iptal ettirdiğim halde saat 22:31'de Lidio/Steam firmasından 159, 319 ve tekrar 159 TL olmak üzere 3 adet daha harcama yapıldığı mesajını aldım. Herhangi bir onay kodu gelmeden kartımdan çekil yapılmasını kabul etmiyorum. İznim olmadan nasıl para çekilebiliyor ve işlem hala provizyon aşamasındayken neden iptal edilmiyor? Bu gerçekleşmiş olan harcamaların acilen iptalini ve paramın iadesini talep ediyorum. Finansbank'a harcama itirazında bulundum. İşlemin 2 gün sürebileceğini söylediler. 2 gün sonra itirazımın olumsuz sonuçlandığını online öğrendim. Yapılan bu harcamaların iptalini ve iadesini gerçekleştirmenizi istiyorum.

25 Mart 2024 16:23

03.01.2024 tarihinde saat 18:10'da QNB Finansbank kredi kartımdan çok sayıda onayım dışında usulsuz çekim olmuştu. Gerekli usulsüzlükler ivedilikle bildirim yapılmış ve gerekli düzenlemeler yapılmış idi. Ancak 25.04.2024 kredi kart ödemelerini incelediğimde aşağıdaki firmalara tekrar taksitlendirme adı altında tekrar usulsuz çekimler tespit edilmiştir. Iyzico/Zara firmasından 720 TL, Moka/Zara firmasından 609 TL, Lidio/Steam firmasından 351 TL, iyzico/zara.com firmasından 795 TL, Lidio/Steam firmasından 348 TL, iyzico/Amazon firmasından 498 TL Yapılan bu harcamaların iptalini ve iadesini gerçekleştirmenizi istiyorum.

QNB Finansbak Kredi Kartımdan hatalı çekim yapılması

11 Ocak 2024 14:11

03.01.2024 tarihinde saat 18:10'da QNB Finansbank kredi kartımdan iyzico/Zara firmasından 724 TL, moka/Zara itha firmasından 3.790 TL, moka/Zara itha firmasından 554 TL, lidio/Steam firmasından 159 TL, lidio/Blizzard firmasından 2.239 TL, iyzico/supplementer firmasından 449 TL, lidio/Blizzard firmasından 2.509 TL, iyzico/zara.com firmasından 654 TL, lidio/Steam firmasından 319 TL, iyzico/Amazon firmasından 452 TL, iyzico/aliexpress firmasından 621 TL, paratika/grizzone firmasından 672 TL, param/DeFacto firmasından 3.279 TL, Paytr ödeme firmasından 399 TL, iyzico/Amazon firmasından 859 TL iznim olmadan ve şifre talebi gelmeden çok sayıda harcama yapıldığı gözüküyor. Fakat bu harcamalar benim bilgim dahilinde ve rızam dışında yapılmıştır. Harcama gerçekleştikten sonra saat 20 sularında QNB Finansbank'tan mesaj üzerinden bildirimleri gördüm. Bunun üzerine QNB iletişim merkezini arayarak itirazımı yaptım ve tüm banka kartlarımı iptal ettirdim. Aynı gün kartlarımı iptal ettirdiğim halde saat 22:31'de lidio/Steam firmasından 159, 319 ve tekrar 159 TL olmak üzere 3 adet daha harcama gerçekleştirildiği mesajını aldım. İlgili kişi hakkında gerekli araştırma yaparak adalet önüne çıkarılmasını istiyorum.

Ek
11 Ocak 2024 14:00 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

Esra sonuçtan memnun değil

QNB Finansbank İzinsiz Kredi Kartı Harcama Ve Güvenlik Açığı Şikayeti

07 Nisan 2024 17:30
QNB Finansbank İzinsiz Kredi Kartı Harcama Ve Güvenlik Açığı Şikayeti

Kredi Kartımdan İzinsiz Alışverişler Ve Uzayan İtiraz Süreci

27 Ağustos 09:13
Kredi Kartımdan İzinsiz Alışverişler Ve Uzayan İtiraz Süreci

16 Eylül 2024 00:41
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

12 Ağustos 2024 19:55
Ergün sonuçtan çok memnun

09 Şubat 02:00
"12 Gün gibi kısa zamanda olumlu sonuçlandırılıp, Haksız kazancın engellenmesi ve mağduriyetin giderilmesi için emeği geçen QNB çalışanlarına, Bilgi İşlem birimine, yöneticilerine teşekkür ederim. İkinci amaç, bu dijital bilgileri çalan kişilerin yakalanıp, yargıya teslim edilmesi olmalı!"
QNB Türkiye Kategorileri