QNB Bankası'nda Kredi Ve İletişim Sorunları

05 Aralık 2024 02:38

13 Kasım 2024 tarihinde Antalya’da QNB Bankası’ndan bir saha satış personeli iş yerime gelerek yeni müşterilere özel 20.000 TL’ye kadar, 6 ay vadeli ve %0 faizli ihtiyaç kredisi kullanabileceğim konusunda bilgilendirme yaptı. Ayrıca, kredi kartı başvurusu yapmam durumunda, 3 ay vadeli taksitli nakit avans kullanarak ek 10.000 TL alabileceğimi belirtti. Teklifi kabul ettim ve çalışan işlemlerimi tamamladığını söyledi. Birkaç gün içinde ücretin hesabıma yatacağını, aksi takdirde ulaşmam için bir telefon numarası verdi. Ancak bu numaraya ulaşamıyorum; telefon çalıyor fakat cevap verilmiyor.

O tarihten bu yana bankanın telefon bankacılığı aracılığıyla defalarca yardım talep ettim. Ancak her seferinde farklı kişilerden farklı bilgiler aldım. Kimi zaman böyle bir hakkımın şu an olmadığı, kimi zaman ise kredi kartımın henüz basılmadığı ve bu nedenle nakit avans alamayacağım söylendi. Bugün iki kez müşteri temsilcisiyle görüştüm. Son görüşmemde, web sitesi üzerinden 'Müşterimiz Ol' seçeneğiyle online görüşme yapmam ve bu sırada talebimi iletmem gerektiği bilgisi verildi.

Ancak ben zaten bankanın mevcut bir müşterisi olduğum için bu aşamaları tamamlayamıyorum. Online görüşme için temsilciye nasıl ulaşacağımı bilmiyorum. Ayrıca bana sürekli arandığım söylense de, hiçbir çözüm sunulmuyor. Her arama sonuçsuz ve anlamsız bir şekilde geçiyor. Bu durumdan dolayı oldukça üzgün ve mağdurum. Şimdi düşünüyorum, bu aşamada sıkıntı yaşadığım bir bankanın neden müşterisi oldum ya da müşterisi olmaya devam edeyim?

05 Aralık 2024 02:59 (Şikayetten 21 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB

16 Ekim 2024 22:44
İlker sonuçtan hiç memnun değil

26 Ekim 2023 10:40
QNB Finansbank Tanışma Kredisi Yanıltması
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

QNB Finansbank Yeni Müşterilere Özel 20 Bin Tl Faizsiz Kredi Yalanı

27 Ekim 2023 14:31
Utku sonuçtan çok memnun

15 Şubat 2025 17:51
"Sorun çözüldü, teşekkür ediyorum."

QNB Türkiye Kategorileri