Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

06 Eylül 2023 15:37

26.08.2023 tarihinde Profilo Maltepe şubesinden almış olduğumuz beyaz eşyalar ( Buzdolabı, Çamaşır makinesi, Bulaşık makinesi, Fırın ve Ocak ) 02.09.2023 günü nakliye firması tarafından saat 17:10 civarında teslim edildi. Nakliye firması teslimatların kapalı kutular şeklinde yapılacağını, kutuların açılma işleminin teknik servis geldiğinde teknik servis görevlisi tarafından yapılacağını bildirdi. Biz de kutuları kapalı aldım şeklinde imzamı attık. Teknik servis geldikten ve kutuları açtıktan sonra ; Buzdolabında çizik ve iç rafında kırık, Çamaşır makinesinin üst kapağında kırık ve fırının üst tarafında göçükler olduğunu fark ettik. Hemen nakliye firmasındaki görevliyi aradıktan sonra, kişi mesaisinin bittiğini 04.09.2023 Pazartesi günü tekrar gelip ürünleri geri alabileceğini bildirdi. Ürünleri aldığımız Maltepe şubesine de bilgi verdik. Oradaki yetkililer durumu genel merkeze bildirdiklerini talep açtıklarını ilettiler. Aynı şekilde teknik servis görevlisi de hasarlı ürünlerin resimleri ve barkodları ile birlikte genel müdürlüğe bildirimde bulunduğunu iletti. (Talep No: 2695337) Aradan 4 gün geçti ve bize halen net bir bildirim yapılmadı, ürünlerin yenisi ile değiştirilecek mi değiştirilecek ise ne zaman teslim edilecek belli değil ve ürünlerin kullanılacağı evde yaşayan kişiler mağdur olmuş durumda.

06 Eylül 2023 18:31 (Şikayetten 2 saat sonra)

08 Eylül 2023 10:16

Merhaba, Müşteri hizmetleri tarafından ve genel merkez tarafından arandım, fakat sadece inceleme sürecinin devam ettiğini kısa süre içerisinde çözüleceği söyleniyor. Hasarlı ürünlerin yerine yeni ürünlerin ne zaman iletileceği ile ilgili hiçbir bilgi verilmiyor. Ve bu sıcaklarda evde buzdolabı ve çamaşır makinesiz bir şekilde bekletiliyoruz. Hatta ve hatta hasarlı ürünler dahi geri alınmadı halen evde beklemekteler.

Can
Can

Aynı sorun bizde de var mağduriyetiniz giderildi mi

Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
08 Temmuz 2024 20:18
Ender sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Arızalı Sıfır Ürün

Ender
26 Ağustos 2024 16:41
Profilo Arızalı Sıfır Ürün
Ali sonuçtan hiç memnun değil

13 Mart 2024 06:37
. Profilo Müşteri Mağduriyeti