Gül sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Philips XC8349/01 Aqua Plus Kablosuz Şarjlı Süpürge Teleskobik Boru

04 Kasım 2023 15:25

1 yıl Philips XC8349/01 Aqua Plus Kablosuz Şarjlı Dik Süpürge aldım. Tam bir pişmanlık. Halılarda kesinlikle iyi süpürmüyor, çekmiyor. Ona alıştım da daha 1 yılı olmadan teleskobik borunun soketi kırıldı. Müşteri hizmetlerini aradım kullanıcı hatası diyor. Araştırdığımda herkesin aynı problemden dolayı sorun yaşadığını gördüm. Bariz bir tasarım sorunu. Teleskobik boruyu değiştirmem söylendi ama en ucuzu 1500 lira. Sadece soketin olduğu siyah kısmın onarımı yapılmalıydı. Firma neden ürününün arkasında durmuyor?! Bir daha Philips mi, asla asla asla!
Garantim devam ediyor. Bu sorunun garanti kapsamında giderilmesini talep ediyorum.

07 Kasım 2023 17:14 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sayın K., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Ürünlerimizin motor aksamı dahil tüm parçaları garanti kapsamındadır ancak yedek parça, aksesuar ve sarf malzemeler kullanıma bağlı olarak hasarlandığında ücreti karşılığında tamir edilmesi ya da yenilenmesi gerekmektedir. Kırılma veya çatlamalar garanti kapsamı dışındadır. Bu duruma istinaden, ilgili parçanın değişimi için ücret karşılığında destek almanız gerektiğini belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Yusuf

Git Dyson al, 2 defa hortum ve başlıkta problem oldu. Ücretsiz hemen değişti. Adamlarda aksesuar dahil her şey ücretsiz garanti kapsamında. Sorgu sual yok. Philips az örnek al.

Kamile sonuçtan hiç memnun değil

Kamile
20 Mart 18:33
Philips Süpürge Borusu Sürekli Kırılıyor
Sema sonuçtan hiç memnun değil

Sema
05 Mayıs 00:58
Philips Şarjlı Süpürgede Kronik Arıza Ve Yüksek Servis Ücretleri Mağduriyeti
Umut sonuçtan hiç memnun değil

Umut
28 Ağustos 2024 13:41