Penti Club Puan Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

Elif
07 Aralık 2024 19:47

Penti uygulamasından 2024 ocak ayından itibaren 14.326 TL lik alışveriş yaptım ağustos ayına kadar. Daha sonrasında Penti Club diye bir uygulamaya geçildiğini öğrendim. Hiçbir puanımın olmadığını gördüm ama üyeliğim Gold üyelik görünüyordu. Yani 4500 TL'lik yapmış olduğum alışveriş Gold üyeliğe yükselmemi sağlamış ama puanlarım hiçbir şekilde hesabıma yansımamış. Bu tuhaflık karşısında çok sayıda destek talebi oluşturdum çünkü yaklaşık 15 bin TL'lik alışveriş yapmışım yani Penti'nin devamlı müşterisiyim ve sorunumun çözüleceğini düşünmüştüm. Fakat öyle olmadı hatta daha sonrasında müşteri hizmetleri çözüme kavuşmayan sohbetimiz üzerine ankete yönlendirmelerini istediğimde telefonu yüzüme kapattı. Bu durum hakkında da daha sonrasında şikayet oluşturdum... Uygulama üzerinde Penti Club 2024 ekimden itibaren geçerlidir diye bir ibare bulunmamaktadır. Müşteri hizmetleri ısrarla ekimden itibaren geçerli olduğunu iletmektedir. Penti ile yaklaşık 1 aydır uğraşmak durumunda kaldım ama hiçbir sorun çözülmedi. Tüketici Hakem Heyeti'ne yanıltıcı kampanya yapmalarından dolayı ekstra bir şikayet daha oluşturacağım.

Özge
03 Aralık 2024 14:10
Puan Kaybı Ve İletişim Sorunları

Emel
26 Ocak 2024 16:34
Feyza sonuçtan hiç memnun değil

Feyza
11 Kasım 2024 15:21
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

01 Kasım 2023 23:27
Penti Firmasının Satışta Gösterdiği Ürünleri Tedarik Edememesi