Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Erasta AVM Fethiye Penti Mağazasında Müşteri Memnuniyetsizliği

Duygu
09 Ağustos 2024 20:23

Bugün Erasta AVM Fethiye Penti mağazasında dikkatimi çeken, alışverişten ve mağazadan soğutan durumu aktaracağım. Öncelikle üzerlerinde Penti tişörtü olmayan mağaza çalışanları, sanırım üstleri oluyor.

Tişörtlü arkadaşların, o kadar ilgisiz ve o kadar müşteriyi alışverişten uzak tutacak davranış sergiledi ki fiyat ya da ürün sormak hak getire. Üslup zaten 'bana bir şey sorma' üslubunda, tutum zaten soru soruyorsunuz göz teması kurmadan azar vari tutumlar, kırmızı saçlı hanım zaten ben niye buradayım havasında bir üslupta, soruya cevap vermeyerek başından savacaksan ya da umursamaz vari bir üslupla saygısızlık yapacaksan, en mühim amacınız olan memnuniyeti ve güler yüzü sunamayacaksan niçin buradasınız?

Gaye para kazanmak ise markayı zedelemesinler, çok güzel indirimler vardı fakat bir süre dolaşarak bu durumdan kaynaklı hiçbir şeyi almayı istemedim, resmen enerji çalmaktı bu. Penti tişörtlü arkadaşlar ise gayet ilgili ve güler yüzlülerdi. Tecrübeli olmanın yeterli olmadığının örneği niteliğinde bir durum örneğiydi.

Bu konuyu Penti yetkililerine yazmak ve bununla alakalı gerekli aksiyonların alınarak, artık oryantasyon mu ya da uyarı mı ne ise çözülmesini rica ediyorum. Müşteri memnuniyetine önem veriliyorsa şayet; daha güler yüzlü, daha kibar, daha ilgili ve daha saygılı kişiler sorumlu olarak atanır. Bu şekilde müşteri kaçıran değil.

13 Ağustos 2024 16:38 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup gerekli incelemeler yapılarak, size en kısa sürede bilgi verilecektir. Saygılarımızla Penti Müşteri Deneyimi Ekibi

13 Ağustos 2024 16:40

Değerli Müşterimiz, Talebiniz ile ilgili tarafınıza arama yapılmış ancak ulaşılamamıştır. Konuya ilişkin size yardımcı olabilmemiz adına çağrı merkezimiz üzerinden tarafımıza ulaşmanızı rica ederiz. Saygılarımızla Penti Müşteri Deneyimi Ekibi

Muğla Fethiye Erasta AVM Penti Çalışanı

Fidan
19 Şubat 2024 16:59
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
03 Şubat 2025 23:02
Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Tuba
29 Şubat 2024 20:59

Merve
12 Kasım 2023 16:27
Sıla sonuçtan hiç memnun değil

Sıla
12 Kasım 2023 00:08