Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Rabia
19 Temmuz 2024 09:33

18 Temmuz - 19 Temmuz gecesi (bugün) İstanbul - Şarm bileti aldım (11 Şubat 2025 - 17 Temmuz Pazartesi 2025 tarihinde) bilet aldım. 24 saat ücretsiz iptal hakkı olması sebebiyle pazartesi çalıştığım için 11 Şubat - 16 Şubat olarak yeni bir bilet aldım. Fakat doğal olarak aynı tarihte 2 biletim olması sebebiyle: MHPV6N PNR numaralı biletimi iptal etmek için uygulamanızda iptal talebi oluşturmak istedim ancak önüme 276 TL kesinti çıktı. Ben de sistemsel bir sorundur diye hemen müşteri hizmetlerini aradım ve 15 dakika önce aldığım bileti iptal etmek istiyorum ama kesinti oluyor dedim ve bana saçma bir şekilde kendisi bile bilmediği alan vergisi kesintisi dedi. Ben de alan vergisi nedir, bu uyarı hiçbir yerde çıkmamakta ve sistem bana kesintisiz 24 saat içinde ücretsiz iptal hakkı sunmakta dedim. Özetle benden haksız yere hiçbir uyarı, hiçbir bilgi verilmeden havadan 276 TL kesinti yapmaya çalışıldı. Ki vergi alınıyorsa bile benim zaten aynı tarihte biletim var. Her şeyi kenara koydum, neden bilgi verilmedi! Hiçbir ibare, hiçbir bilgi veya hiçbir uyarı yok. Ben 24 saat iptal bilginize güvendim. Siz nasıl bana bu bilgiyi vermezsiniz ya? Konuyla ilgili ivedi olarak çözüm bulunmasını istiyorum. Hiçbir suçum yokken bu şekilde muamele görmek istemiyorum, en kısa zamanda dönüş bekliyorum! Ve ödemenin tamamını talep ediyorum. (Toplam ödediğim ücret 7300 iken bana geri ödenen 7024) Hiçbir uyarının olmadığı ekran görüntüsü resmi ektedir.

Nurullah sonuçtan hiç memnun değil

Nurullah
26 Temmuz 2025 12:42