Pegasus Check-in Yapmama Rağmen Uçağa Alınmadım

Sıla
08 Ağustos 2024 10:52

Uçağım için 1.30 saat öncesinden havalimanında olmama rağmen ben ve halamları uçağa almadılar. Check-in yaptırmıştım. İlk iç hatlara gidip sıramızı beklerken bize bavul için ilk Pegasus otomatlarından bavul etiketi yapmamızı istediler, biz de otomatlardan yapmaya çalıştık fakat olmadı, kabul edilemez dedi ve sistemde sıkıntı vardı, herkesin ekranında öyle yazdı. Sonrasında bizi dış hatlara yönlendirdiler. Biz de oradan artık uçak için kapıların kapandığını söyleyip bilet satış ofisine yönlendirdiler. Satış ofisinde bana bir kağıt çıkartıp direkt kapılara gitmemi söylediler ve koşarak gittim ancak kapılarda hiçbir görevli yoktu ve uzaktaki farklı kapıya gidip sordum ve alamayacaklarını söylediler. 20 dakika kalmıştı halbuki. Ben, bizi oyalayan herkesten şikayetçiyim. Hiçbir personel bir şey bilmiyor, hepsi farklı yerlere gönderiyor. En son dönüp yine ilk iç hatlara geldik, böyle saçmalık olamaz. Farklı şehirlere giden herkese bize yaptıkları gibi yaptılar. Büyük ihtimalle fazla bilet satıp bundan dolayı bizi diğer uçuşlara aktardılar.

Melisa
16 Ekim 2023 15:43

Bilge
12 Ocak 08:31
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Pegasus'ta Check-in Sorunu Ve Uçağa Alınmama Mağduriyeti

Zeynep
03 Haziran 11:11

Check-in Bilgilendirmesi Eksikliğiyle Mağdur Edildik!

Tuana
29 Haziran 10:09