Pegasus Check-in Sorununa Çözüm Bulun, Yanlış Bilgilendirme Yapmayın!

Sevda
18 Eylül 2024 17:13

10.09.2024 İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı' ndan Antalya Havaalanına PC4048 PNR No SCP3HM 22:40 saati uçağımıza bir saat önce geldik valiz tartıp check-in yapamadık. Gittiğimiz Pegasus ofisi önünde kuyruk vardı sıra bize geldiğinde 2 saat önce gelmeniz gerekiyordu geç kaldınız dedi ve bizi almadı. Antalya ya gidecek ilk uçağın 5:30 da olduğunu söyledi. Kızgınlık ve üzüntüyle otururken bir bayan geldi eşini aradı uçakları arıza yapmış kalkış olmayacakmış diye konuşurken kulak misafiri olduk. Sonra uçağının kaçta olduğunu sorduk gece 12:20 dedi bizde öyle bir uçak olmadığını bayanın bize ilk uçağın 5:30 da olduğunu söyledik ve beraber orada online dan bakmaya başladık yarım saat sonra bayana uçuş İptal dedikleri uçağın bilet satışı olduğunu gördük. Sonra gidip hemen sorduk. Satışa açılmışsa iptal yoktur diye bir cevap aldık. Kadın ve biz şok olduk. Mecburen aldık. Uçağın kalkmasına bir buçuk saatten az olmasına rağmen check-in yaptılar. Kadın da sayemizde yanlış bilgilendirildiğini öğrendi. Antalya ya vardığımızda Antalya hava limanında en az kaç saat önce burada olmamız gerekiyor diye yine sorduk 45 dakika önce bile olsa olur dediler. Bu süre her yerde değişiyor mu? Nasıl saçma sapan bir uygulama. İki saat önce ne demek uçakla gitmenin anlamı ne. Pegasus ikinci defa aynı şeyi yaptı. Orada olduğumuz halde bize yeniden bilet aldırdı. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
18 Eylül 2023 22:34

26 Aralık 2024 20:43
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Hatice
25 Kasım 2024 07:24