Yanlışlıkla Abonelik Ve Haksız Fatura Yansıması

Osman
10 Aralık 2024 01:57

8 Aralıkta bir kod geldi. Telefonuma kodu kullanarak eğlence servisini satın alabilirsiniz yazıyordu. Ardından bir SMS daha geldi. 229 TL faturanıza yansıtılmıştır diyor ki böyle bir işlemi yapmadım Turkcell müşteri hizmetlerini aradım, eğlence Cepte'ye üye olmuşsunuz dedi. Turkcell'de Paycell aracılığıyla Play adı altında 229 lira faturaya ücret yansıtılacak. Turkcell'i arıyoruz, 0850 477 7725 Paycell'e yönlendiriyor. Paycell'i arıyoruz, eğlence oyun sitesine 1 ay üye oldunuz diyor. Aboneliği iptal ettiler ama 1 günlük de olsa 1 ayda olsa faturanıza yansıyacak diyor. Böyle bir hizmet tarafımca alınmamıştır. Yanlışlıkla onaylanmamıştır. 1 günlük ücreti alın diyorum, yok dediler. Ücretin iadesini ve faturama yansımamasını talep etmekteyim. Benzer şikayetlerin olduğunu görmek Turkcell'in güvenirliğini ciddi derecede sorgulattı. Numaralara nasıl bu kadar kolayca ne olduğu bilinmeyen yerler ücret yansıtabiliyor?

10 Aralık 2024 07:49 (Şikayetten 5 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

11 Aralık 2024 16:05

02 Şubat 2025 15:22
Paycell İzinsiz Üyelik Ve Haksız Ücretlendirme Krizi
Emre sonuçtan çok memnun

26 Nisan 2025 09:52
"Teşekkürler ücret tarafıma iade edildi"
Bilgim Dışında Entertainment Zone Üyeliği Ve 229 TL Haksız Kesinti

Ahmet