N11 Ürün İade Oldu Para İadesi Olmadı
02.10.2023 tarihinde N11'den parcafix adlı mağazadan Honda CRV Trw Ön Fren Balata 1.6 Dizel Otomatik 2007-2017 balata aldım. Önceden firmaya yazarak sorduğum halde balata uymadı. 11/10/2023 tarihinde iade amaçlı kargoya verdim. Aras Kargo sayfasına göre 13.10.2023 10:32:00'de Firmaya teslim edilmiş. N11 sayfasına göre 13 Ekim 2023 15:26 tarih ve saatte ürün eline ulaşmadı diye iade reddi yapılmış. Tekrar iade isteği oluşturdum. Ürün ellerinde olduğu halde reddettiler. Firmaya direkt mesaj atarak 'Ürün kargo sayfasında tarafınıza ulaşmış görünüyor ama siz iki seferdir ulaşmadı diye ret ediyorsunuz.' diye yazdığımda, yanıt olarak 'merhabalar kusura bakmayın ürün geç teslim olduğu için sistem otomatik ret vermiş tekrardan açarsanız onayalayalım müşteri hizmetlerini arayarak açabilirsiniz.' diyerek yanıt yazmışlar. N11 le yazışmamızda da firmayla görüşüyoruz size haber vereceğiz diyorlar ama henüz bir sonuç alamadım. Sonuç ürün firmada, firma kabul ediyor, N11'in haberi var ama param iade edilmedi.
Firma ve N11 le tekrar yazışma ve görüşme sonucunda geç de olsa para iadesi oldu.