Fatma sonuçtan hiç memnun değil

N11 Kadın Müşterilerinin Numarasını Paylaşıyor

Fatma
29 Eylül 2024 08:42

N11 üzerinden bir alışveriş yaptım N11 kişisel verileri koruma kanununu ihlal ederek numaramı mağazaya vermiş mağaza gecenin 1'inde beni arıyor bir kadını gecenin 1'inde arama hakkını nasıl buluyorsunuz. Aynı mağaza önceki günlerde de telefonumu sürekli arayıp mesajlar atmaya başladı. Son nokta gece 1'de bir kadının numarasını arayacak cesareti bulabilmesi. Defalarca şikayette bulundum N11'e gece yarısı aranıyorum diyorum panik yapmayın rahat olun diyorlar şaka gibi. Kadınların N11'de numaralarını profillerine girmemeleri gerekiyor anlaşılan rahatsız edilmeniz an meselesi. Bilişim teknolojilerine ve savcılığa suç duyurusunda bulunacağım.

29 Eylül 2024 08:33

N11 üzerinden sipariş verdim ardından N11 numaramı mağazaya vermiş Mağaza günde 5 -6 kere beni aramaya başladı N11 e şikayette bulundum rahatsız ediliyorum, numaramı nasıl paylaşırsınız diye N11 gerekli uyarıları yaptık dedi dün akşam gece 00:30 da aynı numaradan tekrar arandım, bir kadını gece 00:30 da eşi ve ailesinden başka kim arayabilir. Bu cesareti nereden buluyorlar, hani uyarmıştınız mağazanız, mağazalar size para veriyor diye her halka sahipler mi sinirden uyuyamadım, müşteri hizmetlerine bağlandım durumu anlattım şaka gibi rahat olun endişe etmeyin diyor N11 temsilcisi gece 00:30 tanımadığım bir adam beni arıyor diyorum. BTK ya kişisel veri ihlalinden şikayette bulundum bugün ise N11 ve mağazayı nöbetçi savcılığa şikayet edeceğim kaç yıllık numaramı sipariş verdiğim mağazaya verip gece 12 den sonra bile bir kadının numarasını arattırdıkları için diğer platformlarda kesinlikle numaram verilmedi bunca yıl, N11 KVKK nu ihlal ediyor

Melda
27 Ocak 2024 18:17

Oğuzhan
20 Kasım 2023 00:17

29 Mayıs 2024 22:12
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ali
09 Eylül 2024 22:43