Meltem
28 Kasım 2024 15:02

N11 mobil uygulaması üzerinden ehediye satıcısından iki ürün aldım. 18 Kasım tarihinde ürünün satıcı tarafından kargoya verildiğine dair bir mail aldım. Ancak, gecikme olunca kargo hareketlerine baktığımda, Sürat Kargo Maltepe aktarmada 20'sinde takılı kaldığını gördüm. N11 canlı desteğe bağlanıp durumu söylediğimde, kargoyu arayabilirsiniz. Size 75 TL kupon tanımlayalım dediler. Ben neden kargoyu arayacağım? Ben 75 TL istemiyorum dediğimde, tamam ben çözüm merkezime ileteyim deyip tarafıma dönüş olmadı. İki gün bekleyip bu sefer N11'i aradığımda, kayıt oluşturulmuş, tarafınıza geri dönülecektir dediler. Bekliyorum. Kargo hareketleri hiçbir şekilde yok ama bana bir mail geldi, siparişiniz teslim edildi diye. Bu nasıl bir saçmalık? Kargoda hareket yok, aktarmada gözüküyor ve bana teslim edildi deniliyor. Tekrardan N11'i aradım, yeter artık dedim, bu ne demek oluyor? Bana iade oluşturabiliyor musunuz dediler. Elimde olmayan bir ürünün nasıl iadesini oluşturabilirim ki? Ürün elimde yok, ben dedim ürünü beklemekte istemiyorum artık, iadesini istiyorum dedim, acil dönüş yapılsın bana dedim, hiçbir şekilde dönüş yok, sipariş teslim edildi deniliyor. Ben ekran görüntülerini de aldım, kargo hareketleri olmadığını nasıl bana teslim edildi gözüküyor. Hukuki yollara da başvurabilirim, ben böyle saçmalık görmedim. Acil çözüm, mağdur oldum.

Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Burcu
28 Kasım 2023 13:19
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Ümit
18 Ekim 2023 00:44
Selvi sonuçtan hiç memnun değil

Selvi
24 Ocak 2024 17:46
n11-iade-koduyla-gonderilen-urune-kargo-odemesi-cikmasi-2.jpg
Cemil sonucu yetersiz buldu

Cemil
25 Temmuz 2023 23:01
N11 Ödemesi Alınan, Teslim Edilmeyen Ve N11'in İlgilenmediği Ürün Hk.
N11 Ödemesi Alınan, Teslim Edilmeyen Ve N11'in İlgilenmediği Ürün Hk.
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
15 Aralık 2023 09:40